Paavo Väyrynen www.paavovayrynen.fi

Väyrynen ”Terve Helsinki” -liikkeen ehdokkaana

Ilmoitin viime keskiviikkona, että harkitsen kuntavaaliehdokkuutta Helsingissä, jos muodostettavalle sitoutumattomien listalle saadaan riittävästi ehdokkaita. Jo nyt on varmistunut, että valitsijayhdistysten yhteislista saadaan muodostetuksi. Mukana on eri puolueiden jäseniä ja sitoutumattomia ehdokkaita.

Yhteislistan nimeksi tulee ”Terve Helsinki”.

”Terve Helsinki” -liikkeen ohjelmassa arvostellaan Helsingin valtapuolueita siitä, että ne ovat toteuttaneet keskittävää metropolipolitiikkaa, jolla pääkaupunkiseudulle pyritään haalimaan useita satoja tuhansia uusia asukkaita joko Suomen maakunnista tai ulkomailta.

 

Tämä keskittävä metropolipolitiikka on kohottanut elinkustannuksia, huonontanut elinympäristöä ja ilman laatua, pahentanut liikenneruuhkia ja lisännyt meluhaittoja. Turvallisuustilanne on heikentynyt.

 

Helsingin ja muiden pääkaupunkiseudun kaupunkien investoinnit väestönkasvua lisääviin hankkeisiin ovat johtaneet siihen, että alueella jo asuville ihmisille välttämättömien palvelujen kehittämistä  on laiminlyöty.

 

"Terve Helsinki" -liikkeen ehdokkaiden tavoitteena on, että Helsingin kaupunki keskittyy alueellaan jo asuvien ihmisten - sekä kantasuomalaisten  että maahanmuuttajien - olojen ja elämän laadun kohentamiseen sen sijaan, että varoja tuhlataan vahingolliseen keskittävään metropolipolitiikkaan.

 

"Terve Helsinki" -liike haluaa kehittää pääkaupunkia siten, että se tukee koko Suomen tervettä kehitystä.

 

”Terve Helsinki” –yhteislistalle otetaan edelleen ehdokkaita. Halukkaat voivat ilmoittautua sähköpostitse osoitteeseen  kp@kansalaispuolue.fi.

 

Paavo Väyrynen

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

5Suosittele

5 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (8 kommenttia)

Käyttäjän vilenin kuva
Aimo Remes

Onnitteluni, kun nyt vielä löytäisit Kourinimisen vaaliasiamiehen nimiä keräämään, niin ympyrä sulkeutuisi.

Käyttäjän mikkonummelin kuva
Mikko Nummelin

Valitsijayhdistyksiä ei edes tarvita, jos ehdokkaat nimeää Kansalaispuolue. Tämä lähestymistapa on välttämätön myös, jos Väyrynen haluaa vaaliliiton esimerkiksi Itsenäisyyspuolueen kanssa.

Käyttäjän vilenin kuva
Aimo Remes

Kyllä yhteislista on tällähetkellä paras osoitus kansalaisvallasta ilman puoluerajoituksia.

Käyttäjän VilleMaki kuva
Ville Mäki

Väyrynen on jo ajat sitten ilmoittanut, ettei Kansalaispuolue osallistu kuntavaaleihin. Ja tämä ehdokastouhun ainoa tarkoitus on hämmentää Keskustaa vielä lisää.

Käyttäjän heikkironkko kuva
Heikki Rönkkö

Hej på dig! Helsingfors, eller Hälsosam Helsingfors?

"Resurssiviisas Helsinki" ?

Käyttäjän JaakkoTuominen kuva
Jaakko Tuominen

"”Terve Helsinki” -liikkeen ohjelmassa arvostellaan Helsingin valtapuolueita siitä, että ne ovat toteuttaneet keskittävää metropolipolitiikkaa, jolla pääkaupunkiseudulle pyritään haalimaan useita satoja tuhansia uusia asukkaita joko Suomen maakunnista tai ulkomailta."

Huutonaurua! Kuka luulee, että tuollainen huijaus menisi läpi? Aho, Jäätteenmäki, Kiviniemi, Keminmaan korkkiruuvi itse jalasmökkeineen tulleet tänne Helsinkiin.

"Älkää tehkö niin kuin me kepussa teemme, vaan niin kuin me sanomme!" :D

Taina Hämäläinen

Onnittelut Paavolle! Helsinki todellakin tarvitsee uutta verta ummehtuneeseen ja vain omaan napaansa tuijottavaan kuntapolitiikkaansa.

Arto J

Jos Asuisin Helsingissä ja Väyrysen Pate olisi Sinne Muuttamassa niin Vaihtaisin Kotikaupunkia... Maailman SUURIN Sika...onneksi asun Sibeliuksen Kaupungissa...

Erkki Hurtig

Tää on win win tilanne. Keminmaa on liian pieni paikka Paavolle nyt. Helsinki sitä vastoin tarvitse järkeä ja kritiikkiä järettömän kasvun kierteeseen. Parhaiten Paavo varmaan ajaa koko Suomen asiaa kysenalaistamalla pääkaupungin holtitonta kasvua, joka ei ole yksilöiden eli tavallisten kuntalaisten etu.
Se että Paavon lähteminen KD:n listalle mahdollistaa useamman KD:läisen läpimenon on hieno juttuu.
Itse olen eka kertaa ehdokkaana vaaleissa Torniossa, KD:n riveissä.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset