Paavo Väyrynen www.paavovayrynen.fi

Suomi terveeksi

Kuntavaalien yhteydessä on syntynyt erikoinen tilanne.

Kansalaispuolueen kannattajista koostuvan ”Terve Helsinki” –liikkeen edustajat tulivat sitoutumattomina Kristillisdemokraattien aloitteesta heidän ehdokaslistalleen. Kristillisdemokraattien pyynnöstä kehotimme kannattajiamme harkitsemaan asettautumista sitoutumattomana KD:n listoille myös muualla maassa. Ehdokkaiden asettaminen jäi kussakin kunnassa tietysti Kristillisdemokraattien päätettäväksi.

Helsingissä syntyi ongelmia, kun Kristillisdemokraatit pyysivät jälkikäteen, että ”Terve Helsinki” –liikkeen neljä ehdokasta suostuteltaisiin luopumaan ehdokkuudesta. Yhden osalta kysymys oli viime lokakuussa julkaistusta facebook-päivityksestä, joka oli poistettu sivulta, mutta jonka joku kd-aktivisti oli kuvakaapannut.  Kolmen osalta perusteena oli toiminta ”Suomi ensin” –järjestössä.

Kun kävi ilmi, ettei ehdokaslistaa voi jälkikäteen muuttaa, Kristillisdemokraatit päättivät poistaa kaksi ”Terve Helsinki” –liikkeen edustajaa ehdokasgalleriastaan. Heitä on syytetty antisemitismistä ja rasismista. Kovia syytöksiä.

”Terve Helsinki” –liike ei tietenkään hyväksy juutalaisvastaisuutta eikä minkäänlaista rasismia.

Kristillisdemokraattien ratkaisu osoittaa omalta osaltaan, kuinka epäterveeksi henkinen ilmapiiri on Suomessa muuttunut.

Kysymys on ennen muuta suhtautumisesta maahanmuuttoon. Suomen liberaali linja on synnyttänyt maahanmuuttoa vastustavaa kansalaistoimintaa. Sitä ei haluttaisi hyväksyä.

Varoitin tästä Juha Sipilää syksyllä 2015. Kun runsaasti maahanmuuttajia oli alkanut tulla Ruotsin kautta Suomeen, ehdotin, että Suomi olisi Itävallan ja Saksan tavoin palauttanut rajatarkastukset länsirajalle. Lisäksi esitin, että Suomen tulisi nopeasti muiden Pohjoismaiden tapaan heikentää maahanmuuttajien etuisuuksia.

Lokakuun alussa kirjoitin Sipilälle:

”Miksi rajatarkastuksia ei palauteta? Miksi muita maita parempia etuisuuksia ei heti leikata? Maan kansainvälinen maine ei näistä toimenpiteistä kärsisi. Sen sijaan maineemme kärsii siitä, että ihmiset kokevat tilanteen olevan täysin hallitsematon ja protestoivat.”

Nämä vetoomukset eivät auttaneet. Tilanne rauhoittui vasta sen jälkeen kun Ruotsi ja Tanska palauttivat rajatarkastukset. Norjakin on toiminut samoin. Suomi ei ole palauttanut tarkastuksia vieläkään. Viime vuonnakin Suomeen tuli noin 6000 turvapaikanhakijaa.

Suomen maahanmuuttopolitiikka on ollut kaikkein liberaaleinta. Vain neljään EU-maahan on tullut suhteellisesti laskien enemmän turvapaikanhakijoita. Lisäksi Suomi on ottanut suhteellisesti eniten vastaan muista EU-maista siirrettyjä turvapaikanhakijoita.

”Suomen sisu”, ”Suomi ensin” ja muut liberaalia maahanmuuttopolitiikkaa arvostelevat järjestöt on leimattu rasistisiksi. Niiden toiminnassa mukana olevien sananvapaus ja kokoontumisvapaus on asettu kyseenalaiseksi.

Maahanmuuttokriittisten järjestöjen toiminnassa mukana olleet ovat epäilemättä syyllistyneet ylilyönteihin. Tähän on johtanut sekin, ettei omia viestejä ole saatu valtamedian kautta julkisuuteen.

Kansanvallan perusedellytys on vapaa ja totuudenmukainen tiedonvälitys. Maahanmuuttoon liittyen on syntynyt ilmapiiri, jossa sen aiheuttamien ongelmien julkinen käsitteleminen on leimattu poliittisesti epäkorrektiksi.

Demokratian toimivuuden kannalta on tärkeää, että kansalaismielipiteet kanavoituvat poliittisen järjestelmän kautta. Muutoin saattaa syntyä ääri-ilmiöitä ja yhteiskuntarauhakin saattaa järkkyä. Ei ole oikein eikä viisasta, jos ehdokkaaksi vaaleihin voi päästä vain hyväksymällä poliittisen valtavirran mielipiteet.

”Terve Helsinki” –liike pyrkii tervehdyttämään pääkaupungin poliittista elämää. Haluamme, että Helsinki luopuu suunnitelmistaan haalia alueelleen jopa 250 000 uutta asukasta Suomen maakunnista ja ulkomailta. Helsingin tulee keskittyä nykyisten asukkaidensa olojen ja elämän laadun parantamiseen. Pyrimme myös torjumaan keskittymiskehitystä ylläpitävää korruptiota.

”Terve Helsinki” –liikkeen aluepoliitiinen linja tervehdyttää koko Suomen kehitystä.

Tervehdyttämistä tarvitaan myös Helsingin ja koko Suomen henkiseen ilmapiiriin.  Meidän on kyettävä keskustelemaan avoimesti kaikista yhteiskunnallisista ongelmista. Vain siten voimme löytää niihin kestäviä ratkaisuja.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

21Suosittele

21 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (58 kommenttia)

Käyttäjän mark01toivonen kuva
Markku Toivonen

Seuraa lainaus blogistin tekstistä: ”Terve Helsinki” –liike ei tietenkään hyväksy juutalaisvastaisuutta eikä minkäänlaista rasismia. Lainaus päättyy.

Seuraa toinen lainaus blogistin tekstistä: Yhden osalta kysymys oli viime lokakuussa julkaistusta facebook-päivityksestä, joka oli poistettu sivulta, mutta jonka joku kd-aktivisti oli kuvakaapannut. Lainaus päättyy.

Terve Helsinki -liike on siis joutunut pahantahtoisen kd-aktivismin kohteeksi. Onneksi on vastuunsa tuntevia aktivisteja, jotka pitävät näitä blogistin ylilyönneiksi kuvailemia perimmäisiä ja varmasti autenttisia ajatuksia penkomisen ja esilletuomisen arvoisina.

Helsinki ei tervehdy rasismilla, antisemitismillä ja muukalaisvihamielisyydellä.

Käyttäjän jounisnellman kuva
Jouni Snellman

En ollut vielä kertaakaan ilmoittanut yhtään viestiä asiattomaksi, mutta kerta se on ensimmäinenkin.

Käyttäjän mark01toivonen kuva
Markku Toivonen Vastaus kommenttiin #17

Useimmiten asiattomat kommentit ansaitsevat jäädä näkyville, mutta tämän suhteen jätetään pallo toimitukselle.

Edit: näyttää olleen moderointi tänään terässään.

Käyttäjän petriluosto kuva
Petri Luosto

Kyseessä on varmaan ajatus "Make Finland great again!".

Käyttäjän NikolaiYlirotu kuva
Nikolai Ylirotu

Mikä lienee niiden tarvittavan 20 000 kannattajan tilanne? Kovin hiljaista on ollut alun älämölön jälkeen.

Käyttäjän RalfKarlsson kuva
Ralf Karlsson

Sehän olisi perin noloa kun ehdokas pidätettäisiin kun hän saapuu Suomeen ottamaan osaa vaalitilaisuuksiin.

Käyttäjän marttiissakainen kuva
Martti Issakainen

"Terve Helsinki" -liike ei aja rasisteja valtuustoon. Vielä vähemmän Paavo Väyrynen. Voisit vaikka tutustua hänen kirjoihinsa, josta selviää mitä mies ajattelee ja mitä asioita ajaa.

Käyttäjän jounisnellman kuva
Jouni Snellman

Olen seurannut Väyrysen uraa 1970-luvulta lähtien, yhtään hänen kirjaansa en ole kyllä lukenut. Selvää on, että tällä blogilla hän käänsi aivan uuden lehden urallaan. Kehotan sinua tutustumaan siihen, mitä hänen nyt puolustamansa suojatit ovat kirjoittaneet ja aikaan saaneet.

Juuso Hämäläinen

Viestisi on asiaton. Kenenkään nimeäminen rasistiksi ei ole näin kevyin perustein tehtävissä.

Käyttäjän hautakangas kuva
Ville Hautakangas

"”Suomen sisu”, ”Suomi ensin” ja muut liberaalia maahanmuuttopolitiikkaa arvostelevat järjestöt on leimattu rasistisiksi."

Jos vuodesta toiseen julkaiset tekstejä, joissa houraillaan rotuteoriasta, ja jatkuvasti julkisesti syyllistät ja nimittelet ihmisiä näiden etnisen alkuperän tai uskonnon perusteella, niin kukahan se on, joka sinut "leimaa" rasistiseksi?

Käyttäjän petriluosto kuva
Petri Luosto

"Niiden toiminnassa mukana olevien sananvapaus ja kokoontumisvapaus on asettu kyseenalaiseksi."

Minua jäi erityisesti mietityttämään se, että ilmeisesti veteraanipoliitikko Paavo Väyrynen ei tiedä, miten Suomen perustuslaki määrittelee sananvapauden:

http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1999/1999073...

"12 § Sananvapaus ja julkisuus

Jokaisella on sananvapaus. Sananvapauteen sisältyy oikeus ilmaista, julkistaa ja vastaanottaa tietoja, mielipiteitä ja muita viestejä kenenkään ENNAKOLTA estämättä. Tarkempia säännöksiä sananvapauden käyttämisestä annetaan lailla. Lailla voidaan säätää kuvaohjelmia koskevia lasten suojelemiseksi välttämättömiä rajoituksia."

Toisin sanoen maamme perustuslaki kieltää julkisen sektorin ennakkosensuurin. Se ei kuitenkaan estä sitä, että jokin yksityinen tiedoitusväline saattaa olla julkaisematta jonkin kirjoituksen jostain syystä. Muuten sananvapauden tarkasta sisällöstä päätetään eduskunnan säätämien lakien kautta.

Käyttäjän ilkkah kuva
Ilkka Huotari

Wikipediakin hourailee rotuteoriasta: https://en.wikipedia.org/wiki/Race_and_intelligence

Tiedemiehetkin hourailevat (koska lähteet on tutkimuksista).

Käyttäjän vilenin kuva
Aimo Remes

Tatu Vanhanen on saanut seuraajia väittämälleen.

Käyttäjän ilkkah kuva
Ilkka Huotari

On, ja se alkoi jo ennen Tatu Vanhastakin, varsinkin kirjan https://en.wikipedia.org/wiki/The_Bell_Curve muodossa.

Joidenkin mielestä asiaa ei pitäisi tutkia.

Juuso Hämäläinen

Paavo kirjoittaa kuten asiat ovat. En vain ymmärrä miksi vasta nyt näitä kantoja esitetään kokeneiden poliitikkojen toimesta.

Kansa on aina pitänyt Suomea maana, joka tarkalleen itse päättää keitä tänne tulee oleskelemaan. Nyt meidän on annettu ymmärtää, ettei näin ole. Muut päättävät, emme me itse. Maailman on kuulemma oltava vapaa liikkua kaikille ja kaikkialla. Tällainen ilmapiiri nostaa tietenkin vastustusta. Hyvin rajuakin sellaista.

Käyttäjän ollip1 kuva
Olli-Pekka Jalovaara

Paavo puhuu asiaa ja hän näkee pidemmälle uin juuri kukaan nykypäivän pullamössöpoliitikoista, joille suosio on mielipiteen ohjaaja.
Yksikään valtio ei ole kestänyt avoimia rajoja historiassa eikä tule kestämään. Aina tulee riittävä määrä tilanteesta hyötyjiä sisään. Ruotsissa tämä tulee konkretisoitumaan lähitulevaisuudessa ja jo nyt osin. Television kautta mielipiteen omaksuva enemmistö ei tule löytämään viisautta helpolla vaan ottaa sen mielipiteen, jonka media sile tarjoilee. Tässä historian tilanteessa semielipide on vaarallinen eikä tarjoile totuudenmukaista kuvaa nykyisistä "pakolaisista" eikä heidän arvomaailmastaan (uskonnostaan). Nykyisin Suomeen tulevat ei vät ole oikeita pakolaisia, vaan niitä olisivat ne, jotka eivät voi maksaa tuhansia Euroja päästäkseen Suomeen, ne näkäänäkevät, jotka Suomi jättää nyt huomiotta.

Islamin tavoitteista en nyt tämän enempää, vaan siitä ehkä joskus toiste. Sen verran, että suomalaiset eivät tiedä mitä ko uskonto pitää sisällään. Kuitenkin Areenassa esiteltiin tästä esimerkinomaisesti ehkä jonkun silmiä avaava "Ulkolina - Sharialaki Tanskassa" sokumentti.

Käyttäjän RaimoHynynen kuva
Raimo Hynynen

Niin miksi Suomen hallituksen linja on sellainen nössö-linja tai ainakin Pohjoismaista nössöin, sitä voisi pohtia. Viime kädessä katseet kohdistuvat Juha Sipilään ja hänen neuvonantajiin, erityisavustajiin ja muihin kuten vaimoonsa jotka ovat lähellä Sipilää.

On tullut mieleen ajatus joskaan en lähde todistelemaan, että Sipilä ja lähipiirinsä ovat syystä tai toisesta erittäin voimakkaasti omaksuneet ns. kulttuurimarxismin (Frankfurtin koulukunnan) ajatukset. Jolla on enemmän aikaa voisi tätä lahteä tutkimaan. Silloin pitäisi käydä läpi Sipilän lisäksi hänen lähipiiri johon varmaankin riittää n. 15 henkilöä. Asian helpottamiseksi lista henkilöistä jotka tulevat mieleen.

- vaimo
- Riina Nevamäki
- Markus Lahtinen
- Janika Tikkala
- Riikka Pakarinen
- Esko Aho
- Jorma Ollila
- Matti Vanhanen
- Anne Berner
- Paula Lehtomäki

Frankfurtin koulukunnan tavoitteista alla:

Antamatta meille mitään ajatuksia tulevaisuuden suunnitelmistaan - koulukunta on suositellut "Hiljaisen" kulttuurivallankumouksen edistysaskeleiksi ja tavoitteiksi - muun muassa:

1. Luotu käsite: rasistiset rikokset
2. Jatkuva muutoksentila aiheuttamaan sekaannusta
3. Opetusta seksistä ja homoseksuaalisuudesta lapsille
4. Koulujen ja opettajien arvovallan heikentäminen
5. Valtava maahanmuutto tuhoamaan identiteetti
6. Ylettömän juomisen edistäminen
7. Kirkkojen tyhjentäminen
8. Epäluotettava oikeusjärjestelmä ja ennakkoluulot rikoksen uhreja kohtaan
9. Riippuvuus valtiosta tai valtion avustuksista
10. Tiedotusvälineiden ohjaus ja vaimentaminen
11. Kannustetaan perheiden hajoamista

Linkki jossa on enemmän kulttuurimarxismista.
http://isovimma.blogspot.co.uk/2011/02/frankfurtin...

Käyttäjän jpvuorela kuva
Jari-Pekka Vuorela

Erityisen huolissani olen Juha Sipilästä ja Matti Vanhasesta ylettömän juomisen edistäjinä. Lienevät oppineet tavoitteen Frankfurtin sosiaalitutkimuksen instituutin ensimmäiseltä johtajalta Johannes Virolaiselta.

Käyttäjän jpvuorela kuva
Jari-Pekka Vuorela

Mitähän muuten kuuluu sille Ahti Karjalaisen edustamalle raittiusliikkeelle, jonka edustajana alustajakin aikoinaan syrjäytti Virolaisen?

Käyttäjän marttiissakainen kuva
Martti Issakainen

Antaa ajattelemisen aihetta. Suosittelen paneutumista kyseiseen ilmiöön.

Käyttäjän JanneSalonen11 kuva
Janne Salonen

”Terve Helsinki” –liikkeen edustajat tulivat sitoutumattomina Kristillisdemokraattien aloitteesta heidän ehdokaslistalleen. Kristillisdemokraattien pyynnöstä kehotimme kannattajiamme harkitsemaan asettautumista sitoutumattomana KD:n listoille myös muualla maassa. "

Vaaleissa puolueen listoilla ei voi olla sitoutumattomia, ainoastaan puolueen asettamia ehdokkaita.

Käyttäjän SepSaa kuva
Seppo Saari

Kasainvaellukseen liittyvä politiikka on Suomessa ollut jatkuvaa ylilyöntiä. Sellainen suorastaan houkuttelee esille ko. politiikkaa vastustavien ylilyöntejä, joita ei aiemmin esiintynyt.

Käyttäjän JapeSinisalo kuva
Jape Sinisalo

Ihan oikeastiko talmudosatanistien salaliitto on asia joka kuuluu suomalaiseen julkiseen keskusteluun? Entä reptiliaanit?

Käyttäjän NikolaiYlirotu kuva
Nikolai Ylirotu

Tai ne 100 miljoonaa kristittyä jotka kyseinen ryhmä on murhannut. Leikki leikkinä. Emme tarvitse ihmisiä joiden todellisuus on noin järkkynyt kunnalliseen päätöksentekoon.

Juuso Hämäläinen

Ensimmäinen kommenttisi oli totuudenvastainen.

Juuso Hämäläinen
Juuso Hämäläinen

Näihin liioitteluihin syyllistyvät juuri aktivistit.

Käyttäjän jukkamikkola kuva
Jukka Mikkola

Vuonna 2015 Väyrynen valittiin 6889 äänellä eduskuntaan. Käsitykseni mukaan olisi kohtuullista Väyrystä äänestäneitä kohtaan, että hän toimisi kansanedustajana eduskunnassa. Väyrynen saisi konkreettisesti ”Suomea terveeksi” jättämällä mepin työt Brysselissä ja siirtymällä eduskuntaan. Se olisi rehellinen palvelus häntä äänestäneitä kohtaan. Silloin ei tarvita mitään kirjoittelua Sipilälle, vaan asioita voidaan käsitellä kasvotusten hänen kanssaan.
Meppeily Brysselissä on täysin hukkaan heitettyä aikaa. Euroopan parlamentissa on 751 edustajaa ja Väyrynen on yksi niistä. Tämä matemaattinen tosiasia kertoo jo sen, että vaikutusvalta siellä on aika minimaalista.
Mitä tulee tähän liberaaliin maahanmuuttopolitiikkaan, niin rasismin vastapainona sille voitaisiin lanseerata uutena isminä nimeksi ”suomismi.” Ei siis rasismia, vaan suomismia.

Käyttäjän jiihooantikainen kuva
Juho Antikainen

"”Suomen sisu”, ”Suomi ensin” ja muut liberaalia maahanmuuttopolitiikkaa arvostelevat järjestöt on leimattu rasistisiksi. Niiden toiminnassa mukana olevien sananvapaus ja kokoontumisvapaus on asettu kyseenalaiseksi."

Rasistiksi leimautuu esittämällä rasistisia mielipiteitä...

Käyttäjän KristinaKalliojarvi kuva
Kristiina Kalliojärvi

Rasistiksi leimautuu aivan samalla tavalla kuin pölhöpopulistiksi, natsiksi, impivaaralaiseksi, peräkammarin pojaksi, faisistiksi tai äärioikeistolaiseksi: esittämällä mielipiteitä, jotka eivät ole sivistyneistöksi itseään kuvittelevalle suvaitsevaistolle mieleen. Ja ennenkaikkea perustelemalla ne faktoilla niin selkeästi, ettei suvaitsevaistolle jää pienintäkään mahdollisuutta selviytyä niiden kumoamisesta.

Käyttäjän jounisnellman kuva
Jouni Snellman

Joo... Väyrynen ei kyllä ole enää impivaaralainen vaan ehta Stadin kundi.

Käyttäjän jiihooantikainen kuva
Juho Antikainen

Itse en kuulu intelligentsiaan tai poliittiseen eliittiin, mutta siltikin Suomi Ensin-liikkeen johtohahmojen retoriikasta on jäänyt päällimmäisenä mieleeen ainoastaan öyhötys ja segregaatiota ylläpitävä rasismi...

MIlloinka olet itse kuullut esimerkiksi Marco de Witin argumentoivan selkeillä faktoilla eettisesti kestäviä ratkaisuvaihtoehtojaan kasvavan globaalin pakolaisuuden tuomiin haasteisiin?

Käyttäjän jpvuorela kuva
Jari-Pekka Vuorela Vastaus kommenttiin #41

Tampereen kristillisdemokraattien kunniaksi on sanottava, että täällä Marco de Wit ja muut väyrysläiset joutuvat lähtemään kunnallisvaaleihin omalla Suomi ensin -listallaan.

Käyttäjän jiihooantikainen kuva
Juho Antikainen Vastaus kommenttiin #43
Käyttäjän vilenin kuva
Aimo Remes Vastaus kommenttiin #42

Vaaliasiamies tekee lopullisen päätöksen, joten kunniasi kuuluu hänelle.

Käyttäjän MarkkuSavikivi kuva
Markku Savikivi

Seemiläisillä kansoilla on vahva rasismimenneisyys. Raamatussa esitetään Israelin tuhonneen kansoja. Ja nykyisenkin Israelin ilmapiirissä jotkut ovat näkevinään rasistisia piirteitä. Talmudissa mukana oleva vaihtoehtoisen totuuden goijinismi edustaa rasismin huippua.

Seemiläiset arabit ovat vastanneet tuohon rasismiin rasistisin teoin. Synagoogia on tuhottu ja Ruotsissakin on juutalaisuutta vastaan hyökkäilty. Arabit olivat jo natsien kanssa liitossa juutalaisia vastaan.

Suomessa perusrasisteja ovat olleet ruotsinationalistiset freudentalistit, jotka ylivaltapyrkimyksineen ovat herättäneet oikeutettua epäluuloa kaikkien suomalaisia suurempien kansakuntien valtapyrkimyksiä kohtaan. Maailmanmitassa moninkertaisesti suuremmat kansat työntävät tänne väkeään ja kieltäytyvät ottamasta heitä vastaan paluupostissa.

Käyttäjän KaroKankus kuva
Karo Kankus

Nyt en ole enää ollenkaan huvittunut. Paavo Väyrynen on valmis hyysäämään rasisteja ja äärikansallismielisiä messias-kompleksinsa tyydyttämiseksi. Ei todellakaan jatkoon.

Käyttäjän vilenin kuva
Aimo Remes

Sanompa nyt sanan senkin, kelpo mies on Väyrynenkin.

Käyttäjän PetriPirskanen kuva
Petri Pirskanen

Tuossa sinun kommentissa on niin paljon väärää, ja omasta päästäsi keksittyjä syytöksiä että huhhuh.. Mutta no, mielipiteen saa jokainen sanoa, vaikka se olisi kuinka mielikuvitusta/keksittyä...

Arvostan Väyrystä varsinkin kun uskaltaa näistäkin asioista sanoa mitä itse on mieltä!

Käyttäjän KaroKankus kuva
Karo Kankus

Olen seurannut Suomi Ensin-liikkeen toimintaa ja minulla on perustelut syyt pitää sitä rasistisena ja äärikansallismielisenä. Karoliina Topeliuksen somekommentit puolestaan ilmentävät kajahtanutta juutalaisvihaa. Suosittelen tutustumaan asioihin ennen syytöksiä vääristelystä ja asioiden omasta päästä keksimisestä.

Mitä hyysäämiseen tulee, niin Väyrystä eivät esimerkiksi tuo Topeliuksen ja SE-jengin toiminta tunnu yhtään haittaavan.

Muokkaus: Tämä unohtui.

https://soundcloud.com/user-266348953/maidanin-san...

Käyttäjän JarmoNevalainen kuva
Jarmo Nevalainen

Tiedätkös Karo. Minäkään en ole huvittunut. En siitä että maassa on 500 000 työtöntä. Lapset käy koulua homekouluissa. Vanhukset makaa omissa paskoissaan ja syövät kaksi kertaa viikossa jos hyvin käy. Perustarpeiden kustannustaso on lähtenyt käsistä jo aikaa sitten. Meillä on järjettömät tulonsiirrot jo menestyville yrityksille JAH "kiinteistömoguleille". Olemme syvän korruption turmelema maa. Maaseutu on unohdettu ja siellä asuvien elämä halutaan viedä kestämättömälle tasolle erillaisin pilipalisäännöin. Virkamiesarmeija pyörittää tätä maata tarkoituksena tehdä Suomesta pohjolan Kongo. Nuorten mahdollisuudet rakentaa tulevaisuus itselleen tehdään uskomattoman vaikeaksi. Infra yritetään antaa yrityksille. Pakko yhtiöittäminen julkisella sektorilla. Emme määritä itse lakejamme vaan meille tehdään lait Bryssellissä. Suomella ei ole päätäntävaltaa omaan ulkopolitiikkaan jne jne...

Käyttäjän seppokalevi kuva
Seppo Turunen

Valta sokaisee ja myös menetetty valta. Olisin todella hämmästynyt jo Paavo vielä nousisi tästä itse kaivamastaan kuopasta. Valtiomiesmäisyyden voi myös menettää. Valitettavasti nyt kävi näin.

Käyttäjän Luakso kuva
Anton Laakso

"Maahanmuuttokriittisten järjestöjen toiminnassa mukana olleet ovat epäilemättä syyllistyneet ylilyönteihin. Tähän on johtanut sekin, ettei omia viestejä ole saatu valtamedian kautta julkisuuteen."

Ylilyönnit ja idioottimainen käytös on median vika? Ei yleensäkään tavallisen ihmisen viestit valtamediassa näy, mutta harva siitä silti mediaa syyttää ja ruppee sen verukkeella riehumaan tai sorru muihin laittomuuksiin.

Käyttäjän mark01toivonen kuva
Markku Toivonen

Väyrysen taholta tämä olikin valkopyykkipäivän puolustuspuheenvuoro, tuskin sen enempää tai vähempää. Opportunisti on aina opportunisti.

Käyttäjän tampere515 kuva
Jarmo Makkonen

"Ylilyönnit ja idioottimainen käytös on median vika?"

Median vika on täysin yksipuolinen tiedotus. Maahanmuutosta on nähty vain kuviteltuja positiivisia puolia, kuten maahanmuutto on rikkaus ja täysin älyvapaita näkemyksiä kun rikkaus ei käy EU-maille kaupaksi. Suomella on yhtä monipuolinen media kuin Pohjois-Korealla.

Käyttäjän Luakso kuva
Anton Laakso

Tässä on esimerkki mistä mediaa voi jotenkin loogisesti syyttää. Sen sijaan Paavon syy-seurauspäätelmiin ei ainakaan minun päättelykyky riitä.

Käyttäjän Granu kuva
Arto Granlund

Väyrynen haluaisi museoida Suomen, mutta onneksi maailmaa nähnyt nuori sukupolvi jotka ovat kv. ympäröissä kuin kotonaan vievät Suome sinne mihin me kuulummekin, läntiseen yhteisöön.

Käyttäjän TuulaKomsi kuva
Tuula Komsi

"Vievät"? Eikös meitä ole jo ajat sitten viety sinne? On tasa-arvoiset avioliitot ja muut. On rajat sepposen selällään. On yksityistetty ja yhtiöitetty ja oltu EU:n mallioppilaita. Mitä "viemistä" tässä nyt enää on? Aika monelle nää viemiset alkaisi jo riittää.

Käyttäjän tampere515 kuva
Jarmo Makkonen

"Mitä "viemistä" tässä nyt enää on?"

Ei kyllä paljon mutta hallituksen voisi kilpailuttaa, ehkä Ruotsistä tai Saksasta löytyisi talouteen järkeä.

Käyttäjän JarmoNevalainen kuva
Jarmo Nevalainen

Määritä läntinen yhteisö?

Jukka Alaspää

Suvaitsevuus idealistit pelaavat likaista peliä rasisti kortin avulla ,unohtaen taloudelliset rasitukset veronmaksajille.

2015 idealistit olivat suuressa hurmassaan huutamalla rajojen sulkemisen mahdottomuutta lakeihin veroten ja samalla Ruotsi kyyditti Suomen rajalle insinöörejä idealistien iloksi.
Tänään Ruotsi ei otakaan vastaan Suomessa kielteisen turvapaikan saaneita,vaan käännyttää takaisin.

Suvaitsevaiset,miten on mahdollista Ruotsin uusi käytäntö.

Realistit ovat tienneet miten pitäisi toimia,mutta nyt alkaa uusi aika jossa suvaitsevaisidealistit joutuvat kuulemaan,mitä on 2015-2016 tullut puhuttua.
Uuninpankko poika on yksi suvaitsevaisten ihannoimista plokistei sta joka on huutanut lakien olemassaolosta.
Yhteiskunnan märättäjiä.

Käyttäjän SippoKhmi kuva
Sippo Kähmi

Kuvitella että näinkin etabloitunut ja arvovaltainen poliitikko voi alentaa itsensä fasististen ja rasististen porukoiden apologeetaksi. Terve merkki se ei ainakaan ole. Sairaaksi on mennyt suomalainen politiikka.

Käyttäjän PetraNyqvist kuva
Petra Nyqvist

SE on ilmoittanut metodikseen ihmisten painostamisen valemedian kautta. Se järjestää öykkäröintikiertueita, lietsoo vihaa ja levittää palturia.

Asettuessaan puolustamaan näin yhteiskuntavastaista liikehdintää osoittaa Väyrynen syvää arvostelukyvyn heikkoutta. En luottaisi enää näihin käsiin päätöksentekoa.

Käyttäjän MerjaNurmiOsTuomi kuva
Merja Nurmi

Kristillisdemokraatit? Miten se taas menikään? "Tehkää kaikki kansat minun opetuslapsikseni opettamalla heitä ja kastamalla heitä"? Vai "Ajakaa hittoon kaikki avuntarvitsijat, jotka eivät puhu suomea"? Oliko siellä Raamatussa jotain sellaista, että "Minä olin muukalainen, ja te otitte minut huoneisiinne"? Vai että "Naurakaa kaikille, jotka hukkuvat mereen pakomatkallaan, se on lystiä"?

Ainoa mahdollinen puolustuksen tapainen Paavo Väyryselle on se, että hän ei ole tutustunut kirjoituksiin, joita suoltavat useilla palstoilla ihmiset, joiden joukkoon hän on nyt ilmoittanut liittyneensä. Sekin puolustus on huono, koska totta kai hänen olisi pitänyt tutustua.

Käyttäjän Jukkaakula kuva
Jukka Aakula

Topeliuksen suurin ongelma ei minusta ole hänen juutalais-höpinänsä vaan se että hän on Bäckmannin ja muiden Donetskin kävijöiden kaltainen Venäjän etua Suomen kustannuksella ajava quisling.

Kansalaispuolueessa hän ei ole ainoa kollaboratööri. Kansalaispuolueen asiantuntijajäsen Jarmo Ekman on toimii Donetskin "valtiossa". Muut "asiantuntija"-jäsenet ovat saman sortin sakkia. http://uusimaanpuolustus.blogspot.fi/2016/05/kansa...

Näillä valinnoillaan Väyrynen leimautuu itsekin Venäjän kollaboratööriksi. Hän on egoisti jolle isänmaan etu ei merkitse mitään.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset