Paavo Väyrynen www.paavovayrynen.fi

Valtamedian vallankäyttöä

 

Valtamedia on puuttunut rajulla tavalla Helsingin kuntavaaleihin.

Helsingin Sanomat ja Yle ovat antaneet kernaasti julkisuutta joihinkin ”Terve Helsinki” –liikkeen ehdokkaisiin kohdistuville syytöksille. Uutisointia ei ole mitenkään tasapainotettu, eikä ehdokkaille ole annettu mahdollisuutta puolustautua.

Neljä ”Terve Helsinki” –liikkeen ehdokasta on leimattu juutalaisvastaisiksi ja rasistisiksi. Tämän päivän Helsingin Sanomat meni askeleen pidemmälle ja antoi palstatilaa väitteelle, että he ovat natseja. Toisessa lehden julkaisemassa kommentissa puhuttiin ”Paavon konepistoolijengistä” eli vihjattiin ehdokkaiden olevan väkivaltaisia.

Tämän päiväisessä Helsingin Sanomien verkkolehdessä julkaistiin ”analyysi”, jossa väitettiin minun tuoneen mukaan Suomi ensin –aktivisteja ja muita hämäriä äärioikeistolaisia ajatuksia netissä levittäviä tyyppejä.

Kovin kevyesti lehti leimaa äärioikeistolaisiksi, rasisteiksi, natseiksi ja väkivaltaisiksi jengiläisiksi neljä ehdokasta vain sillä perusteella, että he ovat osallistuneet ”Suomi ensin” –liikkeen tilaisuuksiin. Kuinkahan rajusti ihmisen kunniaa voi julkisessa sanassa perusteettomasti loukata?

 

Kovimpien syytösten kohteeksi joutunut lääkäri Karoliina Topelius julkaisi perjantaina tiedotteen, jossa hän pyrki vastaamaan sekä tiedotusvälineissä että sosiaalisessa mediassa laajalti levinneisiin väitteisiin. Valtamedia ei sitä uutisoinut.

Helsingin Sanomien tämän päivän uutisjutun luettuaan Karoliina Topelius vaati lehteä julkaisemaan vastineen sen ja lehden aikaisempien juttujen perusteella. Päätoimittaja kieltäytyi.

Julkaistakoon Topeliuksen vastineen pääkohdat tässä: 

”En ole rasisti enkä juutalaisvastainen

En ole juutalaisvastainen enkä suhtaudu kielteisesti juutalaisvaltioon. Sen sijaan olen tuonut esiin äärijuutalaisuuteen liittyneitä kielteisiä ilmiöitä. Yhtälailla tuomitsen fasismiin, ääri-islamilaisuuteen ja muihin ääriliikkeisiin liittyneet väkivallanteot.

Olen viime vuosina esiintynyt sosiaalisessa mediassa aika jyrkästi sen vuoksi, että maahanmuutto ei ole ollut hallinnassa ja Suomi on huolestuttavalla tavalla poikennut puolueettomuuspolitiikan tieltä.

Valtamedia on ääriliberaalisuudessaan toiminut hyvin yksipuolisesti. On ollut se tunne, että on huudettava saadakseen äänensä kuuluville.

Ryhdyin Kansalaispuolueen kannattajaksi ja lopulta sen piirissä syntyneen ”Terve Helsinki” –liikkeen kuntavaaliehdokkaaksi siitä syystä, että vihdoinkin on tullut tarjolle kanava, jonka kautta voin maltillisesti ja tehokkaasti ajaa tärkeimmiksi pitämiäni asioita: Suomen itsenäisyyttä, puolueettomuutta ja hallittua maahanmuuttopolitiikkaa. Myös ”Terve Helsinki”-liikkeen aluepoliittinen linja on minulle läheinen.”    

Tälle viestille valtamedia ei näköjään halua antaa julkisuutta. Kansalaispuolue tarjoaa kansanvaltaiset vaikutusmahdollisuudet niille, jotka eivät ole tähän mennessä voineet vaikuttaa poliittisen järjestelmän kautta itselleen tärkeiden asioiden ajamiseksi.

”Terve Helsinki” –liike koetaan näköjään varteenotettavana uhkana sille keskittämispolitiikalle, jota pääkaupunkiseudun valtapuolueet ovat mm. Helsingin Sanomien tukemina ajaneet. 

Paavo Väyrynen

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

18Suosittele

18 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (37 kommenttia)

Käyttäjän henry kuva
Henry Björklid

Jo, luin toisen näistä jutuista Hesarista. Yksipuolista ja tarkoituksenmukaista Hyvä Veli-shaissea. Toista en vaivautunut edes lukemaan.

Myös Hesarin vaalikone on aikalailla yksipuolinen.

Henry

Käyttäjän 1203pl kuva
Pekka Lukkala

Paavolla on vielä töitä. Kaikkien muiden "harrastustensa" lisäksi perustaa Suomeen vielä uusi "valtamedia"? Sellainen, joka noudattaa hänen tahtoaan.

Käyttäjän marttiissakainen kuva
Martti Issakainen

Tarkoitatko "Suoramediaa"? Siinähän me juuri ollaan parasta aikaa.

Käyttäjän juhanikahelin kuva
Juhani Kahelin

Hauska nähdä löytääkö HS tai muu media toisenlaisia näkökulmia vaalikonevastauksiin ja vastausten variaatioihin.

Käyttäjän SJPHKI kuva
Seppo-Juha Pietikäinen

Herra Väyrynen on vielä merkitty Keminmaan valtuuston jäseneksi.
http://www.keminmaa.fi/index.php?p=Valtuutetut

Herra Väyrynen ilmoittaa täsä kotipaikakseen Keminmaan
https://www.paavovayrynen.fi/henkilokuva/

--
Herra Väyrynen, ellen erehdy, pyrkii Lapin vaalipiiristä eduskuntaan v. 2019 ja sitä ennen lopettaa EU-parlamentissa palatakseen eduskuntaan.

Onko kuinka aitoa muutto Helsinkiin ?
http://www.vaalit.fi/fi/index/ehdokkaalle/vaalikel...

Esimerkki: Ehdokkaan kotikunta on 17.2.2017 kunta A. Hän kuitenkin muuttaa seuraavalla viikolla kuntaan B. Häntä koskeva ehdokashakemus jätetään kunnan B keskusvaalilautakunnalle 28.2. Keskusvaalilautakunta vahvistaa ehdokasasettelun 9.3. Näin ehdokkaalla on se tilanne, että hänellä on äänioikeus kunnassa A, mutta hän on ehdokkaana kunnassa B.

Eli herra Väyrynen ei taida pystyä äänestämään itseään Helsingissä

Käyttäjän Pekka Toivonen kuva
Pekka Toivonen

Onneksi sentään Seppo-Juha Pietikäinen pystyy äänestämään Paavo Väyrystä Helsingissä.

Käyttäjän ManuKorkman kuva
Manu Korkman

Terve Helsinki on varmaankin varteenotettava osa KD menestystä kuntavaaleissa. Tiedä sitten, onko tämä vielä nolompi hanke kuin Kansalaispuolue.

Käyttäjän marttiissakainen kuva
Martti Issakainen

Asia selviää vaalipäivän iltana. Minusta ei ole noloa tehdä työtä terveiden periaateiden puolesta myös Helsingissä. Muutosta ilmassa.

Käyttäjän ManuKorkman kuva
Manu Korkman

Suomi Ensin ei edusta terveitä periaatteita.

Käyttäjän tampere515 kuva
Jarmo Makkonen Vastaus kommenttiin #12

Niin missä ovat väärässä?

Käyttäjän henry kuva
Henry Björklid Vastaus kommenttiin #13

"Meille samat" olisi parempi. Eli kaikille katto pään päälle, kaikille lämmin ateria samalla tavalla kuin nyt annetaan (ihan oikeutetusti) muualta tulleille jne..

Olisi siis hyvä tilaisuus avata monenkin silmät. Tosin politikkoja, ex-politikkoja ja heidän sidosryhmiä kiinnostaa homma vain, jos se on Hyvä Veli-business, kuten maahantulijat tänä päivänä ovat.

_________________

Ja se joka ei huomannut, ettö homma aikoinaan oli mediapeliä on sokea ja toivottavati ei koskaan hae julkista virkaa tai mitään luottamustointa.
Ja sama jatkuu mm. Hesarin vaalikoneessa. Lainaan tähän aiemman kommenttini muualta:

Rauno Lintunen (ei edusta eduskuntapuoluetta - joku kommunistipuolueista) - olet 82%:sesti samaa mieltä kanssani.
Kuitenkin Hesari kertoo, että minulle sopii parhaiten VASin ehdokkaat, joiden 'Top Kolme' on vain 77 - 80% samaa mieltä kanssani!!!

Testi on paskaa - ennakkoon järkätty.

Henry

Käyttäjän jpvuorela kuva
Jari-Pekka Vuorela Vastaus kommenttiin #19

Taidat olla näillä palstoilla ainoa, jolle tulee yllätyksenä, että olet paljolti samaa mieltä Rauno Lintusen kanssa.

Käyttäjän henry kuva
Henry Björklid Vastaus kommenttiin #24

Lue uudelleen. Se ei ollut se yllätys.

Henry

Käyttäjän PetraNyqvist kuva
Petra Nyqvist

Olin nuori abiturientti kun Paavo syytti mediapeliä siitä ettei tullut valituksi presidentiksi. Ei ole siitä asiat paljon muuttuneet.

Minusta on oikeasti huolestuttavaa millaisia porukoita Paavo hyysää nykyään. Salaliittoteoreetikoita, valemediaväkeä ja yhteiskuntavastaisia tahoja.

Ja nämä Topeliuksen jutut ovat omituisia. Jos ei Paavo sitä itse näe niin eihän häntä voi enää auttaa.

Käyttäjän marttiissakainen kuva
Martti Issakainen

Voisitko Petra paneutua hieman syvällisemmin hutkimiisi "Paavon hyysäämiin porukoihin"? Katso vaikka aluksi "Terve Helsinki"-lista ehdokkaita ja heidän ammatillista jakaumaa. Saattaisi löytyä sinullekin sopiva ehdokas.

Käyttäjän 1203pl kuva
Pekka Lukkala

Vaaleissa ehdokkaiden ammatillinen jakauma ei kerro mitään. Ainoa asia, joka ehdokkaan äänestettävyyden ratkaisee, ovat hänen mielipiteensä.

Käyttäjän marttiissakainen kuva
Martti Issakainen Vastaus kommenttiin #9

Kyllä ammatti ja osaamisalue sekä kokemus merkitsevät todella paljon. Ei Helsinkiä johdeta mielipiteillä.Pätevyys luo pohjan myös mainitsemillesi mielipiteille. Näillä palstoilla mielipiteet kukoistavat. Hyvä niin.

Käyttäjän PauliJuhaniPitknen kuva
Pauli Pitkänen

Kyllä silloinen tapaus oli törkeyden huppu, josta tuli myös huomautus.

Käyttäjän henry kuva
Henry Björklid

Viitannet silloiseen mediapeliin?

Henry

Käyttäjän ManuKorkman kuva
Manu Korkman

Ilman mediapeliä tohtori Paavo Väyrynen olisi voinut toimia jo melkein kolmekymmentä vuotta Suomen presidenttinä ja vielä toisen mokoman lisää, kun on pitkäikäisiä sukua. Millainen Suomi voisikaan olla?

Käyttäjän henry kuva
Henry Björklid

Petra kirjoitti:
"Minusta on oikeasti huolestuttavaa millaisia porukoita Paavo hyysää nykyään. Salaliittoteoreetikoita, valemediaväkeä ja yhteiskuntavastaisia tahoja."

Tuohan on hyvä siinä mielessä, että se murentaa Kepun lisäksi erästä muuta puoluetta. ;)

Henry

Käyttäjän ilkkasiren62 kuva
Ilkka Sirén

Vastaus kommenttiin #6
Paavon puolueessa on asiantuntijajäseniä, joiden koulutus ja tietotaso on poikkeuksellinen, kukaan ei heille pärjää. Ajatuspajan syntyminen näillä voimilla on ajan kysymys. Ajatuspaja Libera ei ole mitään verrattuna Paavon vastineelle, joka hyvinkin voisi olla nimeltään Dupera.

Yksi Kansalaispuolueen asiantuntijajäsenistä, Jarmo Ekman on kerännyt yhteen asioita, jotka kertovat uhkista ja mahdollisuuksista:
"-Maailmaa on hallinnut satojen, ellei osittain tuhansien, vuosien ajan rikollisjärjestö nimeltään Illuminati. Se koostuu mm. kasaareista, jesuiitoista, vapaamuurareista ja muista salaseuroista ja vaikutusvaltaisista perheistä...

...-BRICS maat ovat viimeisten vuosien aikana toimineet aktiivisesti vastustaakseen järjestön toimintaa. Näistä varsinkin Venäjän merkittävä positiivinen rooli tulee olemaan monille järkytys.

...-Myös maapallon pinnan alla asuu muinaisia sivilisaatioita, jotka ovat myös vastustaneet rikollisjärjestön toimintaa"
http://olemisenmiellyttavakeveys.blogspot.fi/2015/...

Tuosta linkistä löytyy lisää tietoa:
"-Kuussa, varsinkin sen pimeällä puolella, on runsaasti maanalaista asutusta ja toimintaa. Kuu toimii diplomaattisena alueena kymmenille vieraille sivilisaatioille.
-Ihmiskunnalla on aurinkokunnassa satoja siirtokuntia ja asutuksia. Suurimmilla niistä on yli miljoona asukasta. "

Nyt ovat kunnallisvaalit tulossa mutta Kansalaispuolueella on tähtäin paljon, paljon korkeammalla. Ensin maapallo, sitten kuu, uudet aurinkokunnat..... Paavo näyttää vielä!

Käyttäjän jpvuorela kuva
Jari-Pekka Vuorela

Kansalaispuolue ei osallistu kunnallisvaaleihin, koska se tähtää kummallisvaaleihin.

Käyttäjän juhalevo kuva
Juha Levo

Kuinka monessa puolueessa toimit aktiivina Paavo Väyrynen? Onko tämä mielestäsi MEP:n arvolle sopivaa toimintaa? Miten Euroopan Parlamentti suhtautuu siihen, että sen jäsen toimii kolmessa eri puolueessa?

Käyttäjän juhalevo kuva
Juha Levo

Haluaisin tehdä tästä toiminnasta valituksen Euroopan Parlamentille. Osaako kukaan nopeasti vinkata, mikä olisi paras tie siihen? Pitäisi esimerkiksi Euroopan Parlamentille tehdä valitus tai tutkintapyyntö sen edustajan vilpillisestä toiminnasta puoluekantansa suhteen? Kuka osaa auttaa?

Käyttäjän juhalevo kuva
Juha Levo

Teinkin tämän jo itse Euroopan Parlamentin ombudsmanille.

Petteri Hiienkoski

Valtaeliittiin ideologispoliittisesti samastuva media ja etenkin julkisrahoitteinen YLE on iso ongelma demokratian toimivuudelle. JOKAINEN joka pitää demokratiaa puolustamisen arvioisena pitäisi olla huolissaan siitä.
http://petterihiienkoski.puheenvuoro.uusisuomi.fi/...

Käyttäjän Granu kuva
Arto Granlund

Olisi kaikkien jo pikkuhiljaa ymmärtävän mistä Väyrysen kohdalla on kyse. Väyrynen, nuorena ulkoministerina loi itse itselleen mielikuvan olevansa pres. Kekkosen "perintöprinssi" kertomalla julkisuuten Kekkosen sen hänelle myös luvanneen, mikä tietenkään ei pidä paikkansa. En tiedä onko Väyrysellä lähipiirissä joku joka uskaltaisi ja jota hän myös kuuntelisi sanoa Paavolle, että "mitä pidenpään jatkat tätä harhaista sotaasi mediaa ja kansan enemmistön näkemyksiä vastaan sitä kauemmaksi karkaa se mitä henkilönä haluaisit olla. Haluaisit olla varteenotettava vanhempi valtiomies jota myös kansakunnan isoista asioista päätettäessä kuunneellan, mutta tuon pääoman olet ihan itse, ulostuloillasi, lopullisesti syönyt pois.

Käyttäjän marttiissakainen kuva
Martti Issakainen

Lopullista täällä Telluksella on vain kuolema.Eikä kaikki lopu siihenkään, muuttaa vain muotoa.
Maailman muuttuessa nopeasti, tarvitaan kokeneita osaajia luotsaamaan epävarmuuden aallokoissa ihmisiä kohti turvasatamaa.
Iän myötä kokemus kasvaa. Tietoa parempi on viisaus ja sitäkin arvokkaampi on ymmärrys.

Käyttäjän MarttiKorpiranta kuva
Martti Korpiranta

Olen jo odottanut tätä Paavo Väyrysen ajojahtia. Seuraavaksi kuullaan varmaan että Paavo on KGB:n agentti. Näinhän tehtiin aikanaan kun Paavo oli pääsemässä loppusuoralle presidentinvaaleissa. Tällä kertaa hyväveliverkostot eivät pysty tätä Paavon uutta liikettä torppaamaan. Asiat on viety jo niin pitkälle että muutos tulee vääjäämättä. Uskotte sitä tai ette!

Käyttäjän jannekejo kuva
Janne Kejo

"Valtamedian vallankäyttöä"

Niin, valtamedia käyttää valtaa. Eihän sitä muuten valtamediaksi kutsuttaisikaan.

Jos asian tiimoilta halutaan saada mielenkiintoista keskustelua aikaiseksi, on kysyttävä, kuka hallitsee valtamediaa ja minkä takia.

Käyttäjän JuhaRiipinen kuva
Juha Riipinen

Vladimirovin puudeli, Donetskin mielikuvitustasavallan edustajat + muut Suomi-putinistit, Suomi Ensin-hörhöt ja MV-roskajulkaisu ja sokerina pohjalla kristilliset.

Todellinen dream team on kasassa.

Käyttäjän heikkironkko kuva
Heikki Rönkkö
Käyttäjän JukkaWallin kuva
Jukka Wallin

En ole enää jaksanut kiinnosta Helsingin sanomien kirjoittelusta "Terve Helsinki" ryhmää kohtaan, koska katson sen pelkäksi mustamaalaamiseksi. On ikävää myös se tosiasia, että syytöksien(poliittisen ajojahdin) kohteeksi joutuneiden poliitikot ymmärtäisivät laittaa oman vastineensa julkisuuteen muuta kautta.

Sehän ei ollut uutta, että poliittinen toimittaja kieltäytyy julkaisematta vastinetta. Minuun myös kohdistettiin ajojahti Helsingin sanomien kirjoituksissa. Yritin saada JSN kiinnostumaan asiasta, mutta sen nykyinen puheenjohtaja, joka on Vihreä Langan- entinen päätoimittaja ei ottanut asiaa edes käsittelyyn, joten tein niistä julkista rasistisyyttelyistä rikosilmoituksen, mutta syyttäjä katsoi Helsingin sanomien toimittajan ja Vasemmistoliiton poliitikon syyllistyneen vain "kunnianloukkaukseen" joka vähäinen rikos.

Nämä älyttömät rasistisyyttelyt ja muut julkisuuteen väärät leimaamiset ovat poliittista ajojahtia tai Helsingin sanomilla on aikomus estää poliittista toimintaa, jonka se katsoo olevan sen mielestä "väärää".

Siksi kehotan näitä jotka ovat joutuneet ajojahdin kohteeksi tekemään mahdollisimman nopeasti rikosilmoituksen nimenomaa poliittisen toimiminen estäminen ja törkeä kunnian loukkaus nimikkeillä.

Käyttäjän marttiissakainen kuva
Martti Issakainen

Valtamedia yrittää ohjata ( = manipuloida )ihmisten mielipiteitä haluamaansa suuntaan. Onneksi löytyy valveutuneita kansalasia, jotka osaavat lukea peliä.
On todella hienoa, että vastineita on mahdollista lähettää muita kanavia pitkin. Kuten tämä.
Totuus voittaa lopulta.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset