Paavo Väyrynen www.paavovayrynen.fi

"Terve Helsinki" sai taas erityiskohtelun

Helsingin Sanomat julkaisi tänään laajan jutun kuntavaaliehdokkaiden rikostaustoista. Lehden tekemän selvityksen mukaan ainakin 544 ehdokasta oli ollut viime vuosina syytteessä rikoksista. Suhteellisesti eniten heitä oli Perussuomalaisten joukossa. Yleisimpiä olivat olleet syytteet pahoinpitelyistä.

Uutisoinnissa "Terve Helsinki" -liike sai taas erityiskohtelun. HS julkaisi jo eilen verkkouutisen otsikolla "Paavo Väyrysen liikkeen kuntavaaliehdokkaalla raskas rikostausta - tuomittiin tapon yrityksestä ja laittomasta uhkauksesta".

Meillä ei ollut edellytyksiä selvittää ehdokkaaksi ilmoittautuneiden taustoja. Tämän kerroimme myös Kristillisdemokraateille, jonka sitoutumattomiksi ehdokkaiksi meitä oli pyydetty.

Sen jälkeen kun ehdokkaat oli asetettu, Kristillisdemokraatit ilmoittivat, että he eivät hyväksy julisteeseensa neljää ehdokastamme. Syynä oli osallistuminen "Suomi ensin" -liikkeen tilaisuuksiin. Yhden osalta perusteluna oli myös väitetty juutalaisvastaisuus.

Sittemmin ehdokkaitamme on Helsingin Sanomien palstoilla syytetty myös rasisteiksi, natseiksi, fasisteiksi ja väkivaltaisiksi jengiläisiksi. Heitä ei samassa yhteydessä kuultu, eikä yhden ehdokkaan, Karoliina Topeliuksen, vastinetta suostuttu julkaisemaan. Hän on tehnyt Helsingin Sanomia vastaan kantelun Julkisen sanan neuvostolle.

Kun julkinen myllytys alkoi, Sami Salonen kertoi, että hän on saanut väkivaltarikoksesta tuomion. Hän antoi ymmärtää, että kysymyksessä oli vanha asia. Vasta eilen sain tietää tuomion vakavuudesta ja tuoreudesta.

Salonen katsoi käräjäoikeuden tuomion vääräksi ja valitti siitä hovioikeuteen. Korkein oikeus ei ottanut asiaa käsiteltäväkseen. Salonen on rangaistuksensa kärsinyt ja rikoksensa siten sovittanut.

Sami Salonen on nykyään menestyvä urheilija, voimanostaja.

"Terve Helsinki" -liikkeen julkisessa sanassa saama erityiskohtelu osoittaa, että keskittävän metropolipolitiikan ajajat pelkäävät meitä ja että meitä pidetään vaarallisena kilpailijana alueen valtapuolueille.

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

5Suosittele

5 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (20 kommenttia)

Käyttäjän Setarkos kuva
Sakari Vainikka

Poliitikkojen yleisin rikos on tietoisesti vääristellyt vaalilupaukset, mikä on suurin syy mataliin äänestysprosentteihin. Ihmisten on vaikea niellä kerta toisensa jälkeen sitä, että heitä pidetään vähä-älyisinä.

Olli Kankaanpää

Ja Paavon kahvit maksaa valtio. Väyrynen ei ole koskaan tarjoilut kakkua ja kahvia omilla varoillaan.

Käyttäjän raunotarkia kuva
Rauno Tarkia

Yhtä paljon kuin ehdokkaita voidaan syyttää vaalilupauksien pettämisestä, voidaan syyttää myös äänestäjiä, jotka lupauksiin uskovat. Kukaan ehdokas ei voi pitää kiinni kaikista lupauksistaan niin kauan kun yksipuolue hallituksen sijaan hallituksessa on useita puolueita, jotka ovat antaneet vastakkaisia lupauksia. Populisteille sanoisin, että kannattaa miettiä mitkä vaalilupaukset on edes teoriassa mahdollista toteuttaa. Näin välttyy suuremmilta pettymyksiltä.
Mielestäni vaalilupausten sijasta pitäisikin puhua puolueen tavoitteista.

Käyttäjän ILgron11 kuva
Irja Laamanen

Olen jo pidemmän aikaa ihmetellyt miten nyt ehdokkaiksi tulee kansalaisia, joilla ei rikostaustan vuoksi olisi ollut vuosikymmeniä sitten minkäänlaista asiaa ehdokkaiksi. Nuhteettomuus oli muistaakseni yksi ehto lähes kaikkialla muuallakin. Toki silloin aikanaan ei ihmisistä tiedetty niin paljon kuin tänä päivänä tiedetään.

Pedofiili kristillisten listalla, jo on aikoihin eletty. Pitäisi poistaa kaikki rikolliset, vaikka ovat saaneet oman numeron. Rasti yli. Minusta on väärin että sellaisia on valinnoissa, vaikka edustavatkin yhtä tyyppiä kansalaisista taipumuksillaan. Mihin voi enää luottaa?

Käyttäjän karifa kuva
Kari Fagerström

Minkälainen tausta olikaan pormestariksi pyrkivällä Kokoomuksen ehdokkaalla ?

Jaakko Paasonen

Jos oikein muistan ,niin pahoinpitelyjä ja myymälävarkauksia ym.
Siin meriittiä tulevalle pormestarille.
Kumma vain,että tuo ei haitannut Vapaavuoren €unioni pestiä,johon piti loikata hallituksesta ,kesken ministerin pestin.
Samat pätee Jyrki" hei me tienatasn tällä,fantastista" Kataiseen, samasta puolueesta. Hänellähän myös on rikos rekisterissä tuomio mm.väärennyksistä .
Kykypuolue kokoomuksesta näitä konnia riittää,ja eikös yksi ex nuorisopamppu ole lusimassa murhasta?
Rehellisiä js hyvämaineisia velikultia ,nämä kokkarit.
Tasapuolisuuden nimessä on mainittava että kopuleistakin näitä venluloita löytyy,mm.juhantalo,valtakunnan oikeus tuomioineen.ym& jne.
Eikä se Paavon jalasmökki huijauskaan ole unohtunut.;-)

Käyttäjän Mahjong kuva
Erkki Martikainen

Tervetuloa Paavo realimaailmaan. Lehdet kirjoittavat sitä mitä saavat kaupaksi, kirjoitusten asiallinen sisältö on sattumanvaraista ja usein harkitusti yliampuvaa.
Keskustan tai demareiden ehkä kokkareidenkin ehdokkaana olisikin ehkä ymmärretty että kakku lusitaan vain kerran ja sillä selvä mutta nyt kun olet "omillasi" niin käsittely lähenee perussuomalaisten saamaa käsittelyä. Ikävä vain että vedät näin myös ristilliset lokaan suhmuroinneillasi.

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen

Rikollisten haaliminen ehdokkaiksi on venäläistämispolitiikkaa. Venäjällä on Putinin, kirkon ja rikollisjärjestöjen kolmiyhteys. Teillä on käynnissä sota kunnon kansalaisia vastaan.

Käyttäjän heikkironkko kuva
Heikki Rönkkö

Dickensin romaanissa koira käyttäyttyy kuin kristitty ihminen: haukkuu ja räksyttää kun muut pitävät hauskaa.

Käyttäjän 1203pl kuva
Pekka Lukkala

Mitä erityiskohtelua tämä nyt sitten on? Tänään lehdet ovat kertoneet mm. yhden KD:n ja yhden PS:n ehdokkaan pedofiliatuomioista?

Käyttäjän JanneSalonen11 kuva
Janne Salonen

Ymmärrän närkästyksen. Helsingissä nämä ovat KD:n ehdokkaita, eivät sitoutumattomia eivätkä omalla listallaan.

Oikea otsikko olisi kuulunut:
"Kristillisdemokraattien kuntavaaliehdokkaalla raskas rikostausta - tuomittiin tapon yrityksestä ja laittomasta uhkauksesta".

Käyttäjän Granu kuva
Arto Granlund

Suurimmaksi osaksi ikääntyvät poliitikot ymmärtävät väistyä politiikan parrasvaloista huomatessaan hiekan tiimalasissa valunneen loppuun. Väyrysen olisi pitänyt ymmärtää tämän tosiasian viimeistään silloin, kun Sipilä hänet hallituksensa ulkopuolelle jätti. Väyrysestä on tullut politiikan Don Quiote, tuulimyllyjä, kuten eroa EU:a ja eurosta, vastaan taisteleva surullisen hahmon "ritari" jonka ennen niin uskolliset aseenkantajat ovat jo häipyneet ympäriltä, sitä osoittaa Kansalaispuolueen ja terve Helsinki liikkeen perustamiset.

Käyttäjän MarttiKorpiranta kuva
Martti Korpiranta

Paavo Väyrynen on Kekkosen kouluttama poliitikko. Luotan Paavoon paljon enemmän kuin näihin nykyisiin valtaa pitäviin hallituspuolueisiin. Ja tiedän etten ole ainoa. Paavo on Suomen ylivoimaisesti pätevin ja kokenein poliitikko tällä hetkellä. Tämän takia Suomen valtamediat on valjastettu kokonaisuudessaan Paavon mollaamiseen. Nämä raukat pelkäävät oikeasti että Paavo tulee paljastamaan Suomen nykyisen korruptoituneen politiikan ja muuttavan sen kansan etua ajavaksi liikkeeksi. Uskokaa jos haluatte! PS. Paavo Tulee - Oletko Valmis?

Käyttäjän Granu kuva
Arto Granlund

Paavo Väyrynen, Kekkosen kouluttama ja Kekkosen ajan politiikko, esitti väitöskirjassaan, vain hieman ennen NL:n romahdusta, NL:n säilyvän muodossaan hamaan tulevaisuuteen. Aika ajoi Väyrysen ohi samalla hetkellä, NL:n romahdettua ja "kylmä sota" päättyi. Kekkosen ajan opeilla ei ollut enään mitään virkaa ja tätä tosiasiaa Väyrynen ei vieläkään tunnu ymmärtävän, tai jos ymmärtää, ei tätä tosiasiaa halua hyväksyä.

Käyttäjän raunotarkia kuva
Rauno Tarkia

Väyrynen on aktiivinen Persujen haaskalla. Hän on oivaltanut, että runsaasti populismille alttiita pettyneitä äänestäjiä etsii uutta kotia. Minun nenässäni hänen yhteytensä Donetskin kansantasavaltaan haisee tosi pahalta.

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen

Donitskilaista pyörittelyä on myös yllä olevassa blogissa. Salonen on sovittanut rikoksensa.....rikoksen tuoreus yllätti.....Salonen on menestyvä urheilija.....
Siis juuri tätä on Suomen venäläistäminen. Blaa rikollinen blaa blaa sovittanut blaa blaa toisaalta blaa blaa toisaalta
Samassa juonessa suomalaisten kunnollisuutta vastaan ovat persut. Persupedofiili on parempi pedofiili mutta Arhinmäki ja jalkapallo oi oi. Joka palstalle piti työntää jotain olematonta ja vihjailevaa Arhinmäestä. Vuosien ajan. 24/7/Bannon. Hommaforum ja sota suomalaisten kunnollisuutta vastaan. Vieläkin Turkkila käyttää itsestään irvistyskuvaa tällä siistillä alustalla koska Bannon halleluujaa.

Käyttäjän markok kuva
Marko Kivelä

Valitsemanne ehdokkaat ovat omilla toimillaan profiloituneet kohtalaisen huonoiksi ehdokkaksi. Se että valitsitte heidät siitä huolimatta on toki teidän oikeutenne, mutta minun on vaikeaa kuvitella, että yhtenä maan kokeneimmista poliitikoista ette aavistaneet, että ehdokkaidenne saama julkisuus tulee olemaan varsin negatiivista. Olisiko ollut mahdoton ajatus valita taustaltaan puhtoisempia ehdokkaita? Vai otitteko listoille kaikki jotka olivat halukkaita, ehdokkaiden taustoista viis?

Käyttäjän SeppoHonkanen kuva
Seppo Honkanen

Kävelin kerran päin punaista - tunnustan..!

Kannan teostani myös vastuun, joka on tässä tapauksessa raskas..

Käyttäjän heikkironkko kuva
Heikki Rönkkö

Istutettaessa Väyrysen sukupolvea Kekkosen lastenkutsuilla Tamminiemessä, ehdottoman auktoriteetin asema romuttui Italiassa historiallisen kompromissin myötä. Yhden filosofin tilalle jokaisesta saattoi tulla oman kokemuksensa perusteella filosofi.

Mutta Suomessa "joka paikan pöyry" hoitaa yhä ajattelun, "pilotti pilleissä" käytännön hommat.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset