Paavo Väyrynen www.paavovayrynen.fi

Kevättä rinnassa

Tällä viikolla Euroopan parlamentilla ei ole ollut kokouksia. Niinpä olen voinut yhdessä Vuokon kanssa tehdä Tuusulassa piha- ja puutarhatöitä.

Helatorstain vietimme Pärnussa, missä kesäntulo on hieman pidemmällä kuin Tuusulassa. Perjantaiaamuna otimme vastaan uudet vuodesohvat hotelli Inge Villan sviitteihin. Lisävuoteita on nyt tarjolla hieman aikaisempaa enemmän.

Kesäkuun kahden ensimmäisen viikon ajan Inge Villa on taas meidän lastensuojeluyrityksissämme hoidettavina ja kasvatettavina olevien lasten ja nuorten käytössä. Siitä lähtien hotelli on jälleen vuokrattuna Ikaalisten Matkatoimistolle, jonka kautta sinne voi majoittautua.

Kevättä on rinnassani myös politiikan saralla.

Keskiviikkona kävin eduskunnassa tapaamassa pääsihteeri Maija-Leena Paavolaa ja muuta henkilökuntaa. Sattumalta kohtasin siellä myös puhemies Paula Risikon. Paluuni eduskuntaan näyttää toteutuvan suunnitellulla tavalla.

Lähi viikkoina uskon saatavan selvyyttä Kansalaispuolueen tilanteeseen. Toivon, että voin heti eduskuntaan palattuani muodostaa sen eduskuntaryhmän ja pääsen johtamaan sen valmistautumista tuleviin vaaleihin.

Näillä näkymin Kansalaispuolue ei osallistu maakuntavaaleihin. Kannustamme kannattajiamme asettumaan ehdolle muiden puolueiden ja sitoutumattomien ehdokaslistoille. Menestyminen vaaleissa vahvistaa mahdollisuuksia päästä Kansalaispuolueen ehdokkaaksi eduskuntavaaleissa ja Euroopan parlamentin vaaleissa.

Äskettäin julkistettu mielipidemittaus ei anna oikeaa kuvaa uusien poliittisten liikkeiden mahdollisuuksista menestyä tulevissa valtiollisissa vaaleissa.

Harkimon liike ei ole rekisteröity puolue, joten se ei voi edes asettaa ehdokkaita. Sinisten kannatus riippuu ratkaisevasti nykyisten kansanedustajien henkilökohtaisesta suosiosta heidän omissa vaalipiireissään.

Uskon siihen, että Kansalaispuolueella on valoisa tulevaisuus, kunhan sen asioiden hoito on saatu palautetuksi lailliseen ja sääntöjen mukaiseen uomaan. Kamppailemme tasaväkisesti

Keskustan ja Vihreiden kanssa kolmanneksi suurimman puolueen asemasta, kuten äskettäin julkaisemissani blogikirjoituksissa ( https://www.paavovayrynen.fi/2018/04/27/raskas-ratkaisu-valoisa-tulevaisuus/ ja https://www.paavovayrynen.fi/2018/04/28/selkokielisia-uutisia/ ) arvelin.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (1 kommentti)

Käyttäjän ArvoTammela1 kuva
Arvo Tammela

Väyrysen kirjoitus on laadittu todellisella kevättä rinnassa mielellä. Tärkein asia oman Pärnun hotellin mainostaminen ja toiseksi tärkein itsensä kehuminen.

Voisiko toimituksen edustaja kertoa, oliko Väyrysen mainos maksullinen vai maksuton.
Mielestäni Puheenvuoro-palstalla ei pitäisi julkaista kenenkään bisnekseen kuuluvia mainoksia. Jos julkaistaan, saattaa monenkin lukijan/kirjoittajan mielenkiinto lopahtaa.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset