Paavo Väyrynen www.paavovayrynen.fi

Tähtiliike nousee

Eduskuntaryhmäni nimi on muuttunut. Edustan nyt Seitsemän tähden liikettä. Ryhmän nimi on Tähtiliikkeen eduskuntaryhmä.

Kannattajakorttien kerääminen Tähtiliikkeen saamiseksi puoluerekisteriin on meneillään. Koossa on nyt noin 3500 korttia. Keräys jatkuu ensi viikonloppuna Seinäjoella järjestettävillä pohjalaisilla suurmarkkinoilla.

Korttien kerääminen on sujunut hitaasti. Helppoa se ei ollut Sinisillekään, vaikka heillä on viisi ministeriä ja parikymmentä kansanedustajaa.

Olen pyrkinyt kiirehtimään keräystä, jotta pääsisimme asettamaan ensimmäisiä kansanedustajaehdokkaitamme. Toisaalta aikaa on maaliskuun alkuun saakka, joten ehdimme vielä hyvin mukaan. Varsinainen vaalitoiminta käynnistyy vasta sen jälkeen, kun ehdokaslistat on jätetty ja ehdokasnumerot annettu.

Seitsemän tähden liike ottaa listoilleen sellaisia sitoutumattomia ehdokkaita ja muiden puolueiden jäseniä, jotka hyväksyvät puolueen säännöt ja tavoitteet. Ehdokkaiksi ryhtyvien on sitouduttava toimimaan Tähtiliikkeen eduskuntaryhmässä ja noudattamaan sen sääntöjä.

Uskon, että Tähtiliikkeellä on hyvät mahdollisuudet saada listoilleen erityisesti sellaisia muiden puolueiden jäseniä, joita on mielipiteittensä vuoksi syrjitty niiden ehdokkaita asetettaessa.

Tähtiliikkeen ehdokkaaksi asettuvien on sitouduttava puolustamaan Suomen itsenäisyyttä ja puolueettomuutta, tukemaan hallittua maahanmuuttopolitiikkaa, ponnistelemaan köyhyyden poistamiseksi sekä vahvistamaan maaseudun ja maakuntien elinvoimaa. Muissa asioissa ehdokkailla voi olla erilaisia mielipiteitä.

Tähtiliike ei julkaise yksityiskohtaista vaaliohjelmaa. Vaalien jälkeen eduskuntaryhmä määrittelee tavoitteet hallitusneuvotteluja varten ja ottaa kantaa esille tuleviin asioihin.

Tähtiliike osallistuu ensi kevään eduskuntavaaleihin ja Euroopan parlamentin vaaleihin. Muuttuneen elämäntilanteeni vuoksi en voi olla ehdolla Euroopan parlamenttiin. Sen sijaan minun on näillä näkymin mahdollista olla ehdokkaana eduskuntavaaleissa. Vaalipiirin ratkaisen myöhemmin.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

3Suosittele

3 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (7 kommenttia)

Käyttäjän HarriRautiainen kuva
Harri Rautiainen

Tähtiliike voisi aivan hyvin panna vähäiset kortit samaan laatikkoon sinisten kanssa. yhdistyneen puolueen tunnuslauluksi sopisi kansanlaulu "taivas on sininen ja valkoinen, ja tähtösiä täynnä".

Ainoa odotettavissa oleva ongelma on väistämätön kiista ulkoministerin paikasta Väyrysen ja Soinin välillä.

Käyttäjän Luntatupaan kuva
Pertti Väänänen

Samaan hallitukseen ei sovi kahta hillotolppaa!

Käyttäjän heikkironkko kuva
Heikki Rönkkö

Perestroikan (suom. uudelleenrakentaminen, uudelleenjärjestely) käynnistänyt Gorbatshov lakkautti ensitöinään sikäläisen Supon (kgb) valvonnassa toimineet hoitolaitokset joihin masentuneiksi diagnisoituja toisinajattelijoita oli sijoitettu mukavuusalueelle mielihoitoon (vai kielihoitoon?)

Naatitaan, ee laakasta. Supo on saanut oman naistoimittajan.

Käyttäjän heikkironkko kuva
Heikki Rönkkö

Veistä ja haarukkaa kotona käyttämään tottunut toimittajien suosikkipuolue Vihreiden tuore johtaja liittyy jengiin jossa Tuomioja sai sentään viikolla ruotsalaisten kollegojen kanssa diplomaattitason päivällisen Hanasaaren kulttuurikeskuksessa, ja Lapin piirin demariedustaja ilmaisen lounaan Rovaniemellä Svenska nu-verkoston lounasseminaarissa.

Sen verran köyhiä ollaan että kukapa ei arvostaisi ilmaista ruokaa! Tarjoaja kysyisi mitä pahaa siinä on, että osaa nauttia elämästä? Onko se väärin?

Viime vaalien alla PV kyseli täällä minne voisi asuntovaunun pysäköidä tarjotakseen kupin kahvia äänestäjille ostoskeskusten suljettua ovet poliittiselta toiminnalta.

Käyttäjän JiriNieminen kuva
Jiri Nieminen

”Seitsemän tähden liike ottaa listoilleen – – muiden puolueiden jäseniä”. :'D

Käyttäjän myyrylainen kuva
Jorma Myyryläinen

Torviseitsikko on siis avarakatseisempi ja suvaitsevampi kuin eräs tännekin rantautettu aavikkouskonto jonka paranormaali ylihenkiolento kieltää pitämästä muita jumalia. Lienevätkö muut samoilla apajilla olevat.

Käyttäjän heikkironkko kuva
Heikki Rönkkö

Mitä jos mustanmakkaran Tampereella vietettäisiin Suomen Manchester-päiviä jolloin muisteltaisiin kaupungin brittiperinteitä Italian Manchesterin malliin? Kuulummehan länteen.

Olisi vaihtelua koko vuoden jatkuneelle valtionjohdon riekkumiselle yhdessä piispojen kanssa sata vuotta sitten kuolleiden sisällissodan uhrien haudoilla.

http://www.bbc.com/travel/story/20181121-the-itali...

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset