Paavo Väyrynen www.paavovayrynen.fi

Ilja, Jösse ja minä

Tähtiliikkeessä valtamediaa tuntuu kiinnostavan vain Ilja Janitskinin ehdokkuus. Siihen pyydetään jatkuvasti perusteluja.

Olen kärsivällisesti vastannut, että ehdokkuuden epäämiselle olisi pitänyt olla painavat syyt. Ilja on saanut käräjäoikeudessa tuomion, joka ei ole vielä lainvoimainen. Saamansa vankeusrangaistuksen hän on jo suorittanut.

Ilja on käräjäoikeudessa tuomittu useista rikoksista, joihin hänen katsotaan syyllistyneen lähinnä sen vuoksi, että MV-lehden päätoimittajana hän on ollut vastuussa lehden toiminnasta ja siinä julkaistusta aineistosta. Tuomio perustuu mm. väitettyyn törkeään kiihotukseen kansanryhmää vastaan ja väitettyyn törkeään kunnianloukkaukseen.

Vähemmän mediaa on kiinnostanut toinen käräjäoikeudessa tuomittu ehdokkaamme, vantaalainen kansantaiteilija Jussi, ”Jösse”, Järvenpää. Hänet on tuomittu laulujensa sanoituksen vuoksi koviin sakkoihin kiihotuksesta kansanryhmää vastaan. Syyttäjä hakee hovioikeudessa hänelle vankeustuomiota.

Iljan ja Jössen ehdokkuus on myös minun kannanottoni sitä vastaan, että nyky-Suomessa sananvapauden rajoja tulkitaan oudosti ja puolueellisesti. 

Syyttäjät syyttävät ja tuomioistuimet tuomitsevat herkästi väitetyistä kiihotuksista kansanryhmää vastaan. Ilja sai tuomion myös väitetystä törkeästä kunnianloukkauksesta, joka oli kohdistunut Ylen toimittajaan.

Valtamediassa esiintyviin kunnianloukkauksiin ei sen sijaan haluta puuttua. Järjestelmä suorastaan suojelee valtamedian kyseenalaista toimintaa. 

Osallistuimme viime kuntavaaleihin ”Terve Helsinki” –liikkeen ehdokkaina. Helsingin Sanomat käynnisti meitä vastaan parjauskampanjan, jossa ehdokkaitamme syytettiin lehden palstoilla muun muassa juutalaisvastaisiksi, rasisteiksi, natseiksi, fasisteiksi ja väkivaltaisiksi jengiläisiksi. Heitä ei samassa yhteydessä kuultu, eikä vastineita suostuttu julkaisemaan. Julkisen sanan neuvosto siunasi lehden menettelyn.

Yksi ehdokkaistamme menetti Helsingin Sanomien kirjoittelun vuoksi työpaikkansa.  

Tapasin Ilja Janitskinin ensimmäisen kerran vasta vaalikampanjan yhteydessä. Hän kertoi, että maahanmuuttoon liittyneeseen MV-lehden kirjoitteluun ei puututtu aluksi millään tavalla. Ongelmat alkoivat, kun lehti alkoi paljastaa tietoja siitä, kuinka valtamedia pyrkii edistämään Suomen Nato-jäsenyyttä.

Suomessa toimii laaja salaliitto, joka pyrkii viemään Suomea kansan tahdon vastaisesti sotilasliitto Natoon. Tähtiliikkeen kansanedustajaehdokas Pirkko Turpeinen-Saari ja hänen puolisonsa, kirjailija ja Suomen Kuvalehden entinen päätoimittaja Mauno Saari ovat kertoneet siitä erinomaisissa blogeissaan.    

Viimeisessä blogissaan ”Kysymyksiä Suomen vapaalle medialle” (Blogi 7.3.2019) Mauno Saari kertoo, kuinka valtamedia on ryhtynyt edistämään Suomen Nato-jäsenyyttä:

”Suomeen on muodostettu Mediapooli, eräänlainen vaarattomalta kuulostava kerho tai klubi, jonka jäseniksi on liittynyt käytännössä koko tiedotusvälineistömme – lehdistö, Yle, Mtv, tärkeimmät kirjankustantajat.

Mediapoolin toimintaa rahoittaa valtio, valtion Huoltovarmuuskeskus.

Poolin tehtävä on torjua mm. Nato-vastaisuutta. Tulkinta ei ole minun. Se on luettavissa Huoltovarmuuskeskuksen/Mediapoolin nettisivuilta.

Poolilla on monenlaisia työmuotoja. Yksi niistä on "sisältöryhmä". Sen toimintaa poolin puheenjohtaja sanoo aktiiviseksi. Tuskin on väärin arvioida, että sisältöryhmässä eri tiedotusvälineiden päätoimittajat ja muu päättävä väki keskustelee sisällöistä, siis siitä miten eri lehdet, tv-kanavat ja ehkäpä myös kirjankustantajat väyläävät välineittensä sisältöä mm. Nato-vastaisuutta karsiakseen.”

Mauno Saaren kertoman mukaan verkkosivuja on hänen kirjoituksensa julkaisemisen jälkeen ”siivottu”.

Tähtiliikkeen saama kohtelu Yleisradiossa ja muussa valtamediassa taitaa olla mediapoolin aikaansaannoksia.

Yhdeksän eduskuntapuolueen vaalikeskusteluissa kysymys Suomen Nato-jäsenyydestä sivuutetaan lyhyesti.

Kokoomus ja RKP saavat ilmoittaa, että niiden mielestä Nato-jäsenyys parantaisi Suomen turvallisuutta, mutta ne eivät aja sitä juuri nyt. Muut puolueet saavat kertoa, että niiden mielestä jäsenyys ei parantaisi Suomen turvallisuutta. Näin vastaa Jussi Halla-ahokin, vaikka kannattaa Suomen liittymistä Natoon.

Vaalikeskustelussa sivuutetaan kokonaan Suomen ja Naton välinen isäntämaasopimus ja mittavat sotaharjoitukset Naton ja johtavien Nato-maiden kanssa.

Sauli Niinistö sanoi presidentinvaalien yhteydessä, että sotilaallinen liittoutumattomuus on Suomen turvallisuuden kannalta paras ratkaisu. Hän totesi, että menettäisimme liittoutumattomuuden edun, jos Venäjä alkaisi pitää Suomea itselleen samanlaisena turvallisuusuhkana kuin Natoa.

Tähän ja Nato-jäsenyyteen vahvat voimat nyt Suomea vievät. Valtapuolueet antavat tahallaan tai ymmärtämättömyyttään tämän tapahtua.

Pohjantähti-lehden Tähti-TV:ssä on kaksi uutta videota, joissa haastattelen tähtiehdokkaita omalla ”vaalisohvallani”. Toisella niistä haastattelen entisiä kansanedustajia Aune Mänttäriä ja Pirkko Turpeinen-Saarta. Pirkko kertoo siinä Mediapoolin toiminnasta. Toisessa videossa esiintyvät Ilja Janitskin ja ”Jösse” Järvenpää.

Videoiden laatu kärsii siitä, että emme päässeet kuvaamaan niitä eduskunnan valtiosalin sohvalle. Ne jouduttiin tallentamaan Kansalaisinfon tuoleilla ja huonossa valaistuksessa. Sisältö on kuitenkin tärkein.

Kannattaa muuten kuunnella Youtubesta Jössen sanoittamat ja säveltämät laulut ”Tähtiä kuin Otavassa” ja ”Suomalainen Suomi”.

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

11Suosittele

11 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (41 kommenttia)

Käyttäjän PetraNyqvist kuva
Petra Nyqvist

Nyt on niin komia otsikko, että tuosta Paavo saisi nimen myöhempien aikojen muistelmilleen. Itse aihe on niin mykistävä, etten enempää kommentoi.

Käyttäjän MikkoRaatikainen1 kuva
Mikko Raatikainen

#1
No minäpä jopa uhrauduin katsomaan hetken... tosin lyhyen sellaisen... Paavon mainitsemaa videota.
Jos jotain jäi mieleen siitä lyhyestä hetkestä, niin ainakin tähtiliikke yrittää vastata omalla tavallaan joidenkin kaipaamaan "nuorennusleikkaukseen" eduskunnassa.

No pääasia että kerrankin jotain muuta kuin "miksi en pääse televisioon"- diipadaapaa.
Propsit siitä.

Sitäpaitsi hauskat salaliittoteoriat on kivaa vaihtelua nykyajan huonolle sketsiviihteelle.

Käyttäjän hesejp kuva
Heikki Pulkkinen

Salaliittoteoriat? Kyseessä on aivan avoin liitto. Jätkät itse ilmoittivat sivullaan vastustavansa NATO-vastaisuutta.

Käyttäjän MikkoRaatikainen1 kuva
Mikko Raatikainen Vastaus kommenttiin #8

Antaa jätkien vastustaa... se kuuluu demokratiaan.

Mutta se mikä tekee salaliiton, on se että väitetään ns. "valtamedian" olevan valjastettu mukaan tuohon NATO-vastaisuuteen.

Käyttäjän heikkironkko kuva
Heikki Rönkkö

Olipa Keminmaalla kesänäytelmät UKK ja minä sekä Manu ja minä. Syrjittiinkö silloinkin?

Käyttäjän Pekka Toivonen kuva
Pekka Toivonen

Nyt on Paavo valinnut väärät neuvonantajat.

Tuskin kuitenkaan yksikään kolmikosta nousee ministeriksi seuraavaan hallitukseen joten Suomen kannalta vahinko jää pieneksi.

Käyttäjän RalfKarlsson kuva
Ralf Karlsson

No kun ministerin yksi valintakriteeri on että on rehellinen Suomen kansalainen. Entinen Bandidosjäsen Janitskin tuskin kuuluu siihen kategoriaan, olkoonkin että on suorittanut tuomionnsa.

Käyttäjän KariTapaniHaapasalo kuva
Kari Tapani Haapasalo

Vaalikelpoisuus
Vaalikelpoinen eli kelpoinen ehdokkaaksi on jokainen, joka on äänioikeutettu eduskuntavaaleissa ja joka ei ole vajaavaltainen. Kansanedustajaksi ei kuitenkaan voida valita sotilasvirassa olevaa henkilöä.

Käyttäjän KirjoituksiaSalosta kuva
Mikko Engren

Nato jäsenyys salaliittoineen antaa liikaa kredittiä medialla joka on aivan samanlaista hiekkalaatikkoa kuin politiikka, päätoimittajat adresseineen nyt vain vetivät kaikkivoipaisessa kansaa sivistävässä luutornissaan herneet patjan alta sieraimeen Janitskin kohdalla kun taas keissi Jösse kertoo yhä löysemmästä kunnianloukkaus ja kiihotuspuhe linjauksesta josta toki saa syyttää mediaakin mutta myös sitä toista samassa hiekkalaatikossa istuvaa vaippasakkia, politiikkoja. Aikoja pitelee.

Käyttäjän EeroPyykkl kuva
Eero Pyykkölä

Oikeistopopulismilla yrität saada itsesi parlamenttiin. Voi jopa onnistua.

Käyttäjän AnneMikkola kuva
Anne Mikkola

Kiitos Paavo, että tartut jälleen kansakunnan tulevaisuuden ja demokratian kannalta aivan oleelliseen asiaan.

Olin ulkomailla opiskelemassa 80-luvun lopulta vuoteen 1995, joten jäi näkemättä livenä Suomen politiikkaa kriittisinä hetkinä. Luin vähän tätäkin silmällä pitäen Paavon Muutoksen aika-kirjan ennen viime presidentinvaaleja ja juttelin joidenkin ex-kollegojenkin kanssa teemasta.

Näyttäisi vähän siltä, että Paavo on aika luvattoman usein ollut oikeassa isoista asioista, ja etuaikaan. Se että ehkä sillä on sitten ollut kustannuksena vaikeus tehdä yhteistyötä muiden kanssa, ei poista sitä asiaa, että Suomen hallituksessa 16 vuotta ollut mm. ulkoministerimme, on jälleen asioiden ytimessä. Muuten tuo kirja on ajankohtainen ja Paavon sanoma on edelleen sama. Hän ei hötkyile näissä arvoissaan.

Jos menetämme sananvapauden, niin mitä jää?

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala

Ilja Janitskin kiertää parhaillaan oman vaalipiirinsä moottoripyöräkerhoja, siellä varmaan on sitä hyvää potentiaalista äänestäjäkuntaa tähtiliikkeelle.

Joskus kannataisi ajatella enstex.

Käyttäjän kosonenjuhapekka kuva
Juha-Pekka Kosonen

Järjestäytyneeseen rikollisuuteen kuuluu hangaroundeineen ja supporttereineen yli tuhat suomalaista. Siellä sitä äänestyspotentiaalia riittää.

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/jarjestaytynee...

Käyttäjän antsu1 kuva
Antero Metso

Niin varmaan riittäkin. Rikoksesta tuomitseminen ei nimittäin vie äänioikeutta. Pitäisikö heidän äänestää, rikoksensa sovittamisen jälkeenkin, tuomittuihin ylenkatsoen suhtautuvia päättäjiä?

Toisaalta, tuomittujen puolella riittää varmasti näkökulmaa sellaisiin lainsäädännön ongelmiin, joita kaidalla tiellä kulkevat eivät ikinä kohtaa.

Ks. https://www.helsinginuutiset.fi/artikkeli/603761-n...

Käyttäjän anttialfthan kuva
Antti Alfthan

Eihän tästä voi muuta sanoa kuin siteerata sanontaa
"Vanhuus ei tule yksistään, se tuo vaivat tullessaan".

Surullinen loppu pitkälle, monasti merkittävälle ja kunnioitettavallekin poliitikon uralle.

Käyttäjän MirjamiParant1 kuva
Mirjami Parant

Antti, en tiedä ikääsi, mutta tuskin aivan parikymppinen olet.

Suomessa, ikä katsotaan vaivaksi, muualla vahvuudeksi.

Aina on aika puuttua epäkohtiin.

Aina on aika toimia.

Aina on aika syrjittyjen auttamiselle

Käyttäjän anttialfthan kuva
Antti Alfthan

Mirjami, kyllä ilmeinen höpertyminen suhteellisen nuorella iällä on vaiva, ei vahvuus. Epäkohtiin puuttuvalla pitää olla uskottavuutta. Nyt Paavo-rievulla ei sitä enää ole.

Käyttäjän MirjamiParant1 kuva
Mirjami Parant Vastaus kommenttiin #29

Paavolla on melkoinen kannattajakunta, johon itsekin kuulun.

En mitenkään tunnista itseäni rievuksi, jolla nimellä Paavoa nimittelet.

Käyttäjän anttialfthan kuva
Antti Alfthan Vastaus kommenttiin #35

Saahan sitä ihastua vaikka Paavo Väyryseen nykymallissaan, eihän se ole kiellettyä. Kyse on vain nyt siitä idolista itsestään.
Maassa oli aikoinaan tuhansia Urho Kekkosen kannattajia jotka kieltäytyivät uskomasta ja näkemästä että mies oli loppuvaiheessaan dementoitunut ja poissa tästä maailmasta. Tosin ei halunnut luopua vallastaan. Nythän tässä on samoja piirteitä. Arvostelukykynsä menettänyt entinen huippupoliitikko - ja joukko missä sokea taluttaa rampaa - minne lie Kemijoen putaaseen pulikoimaan, kunhan jäät tästä sulavat.

Käyttäjän antsu1 kuva
Antero Metso Vastaus kommenttiin #29

"Epäkohtiin puuttuvalla pitää olla uskottavuutta."

Voisitko vähän perustella, miksi epäkohtiin puuttuvilla pitäisi olla kaikkien toisten silmissä jotain, mitä kuvailet sanalla uskottavuus? Minun mielestäni epäkohtiin pitää aina pyrkiä puuttumaan, oli uskottavuutta tai ei. Elämme nimittäin maassa, joka yrittää lukeutua vapaiden demokratioiden leiriin. Asiat ovat merkittävämpiä, kuin niitä esiin tuovat ihmiset.

Ajattelehan ihan ite: Eikö se nyt ole täysin itsestään selvää, että Naton ja Venäjän rajamaaksi meidän pituisella maarajalla alkava kansa lukitsee itsensä ikuiseen veroloukkuun maarajan turvalliseksi puolustamiseksi? Millä rahalla sitä Nato-rajaa puolustettaisiin, kun nytkin jo viedään vanhuksilta ruoka suusta verohelpotuksien rahoittamiseksi?

Ymmärrän toki, että on olemassa ihmisiä, joilla on tarve fanittaa aina sitä vahvinta ja tällä hetkellä vallan kahvassa olevaa ihmistä oman turvallisuudentunteensa pönkittämiseksi. Mutta eikö ole Paavolta rohkeaa, sen sijaan että joidenkin tapaan nakkelisi kokeneempia ihmisiä kävyillä suoraselkäisempien ihmisten selän takaa, puhua suoraan epäkohdiksi kokemistaan asioista ja pyrkiä kaikkien näiden vuosien jälkeen edelleen vaikuttamaan asioiden korjaamiseksi?

Minä itse lähdin 7*:n kansanedustajaehdokkaaksi Oulun vaalipiirissä nimenomaan siksi, että Paavon esimerkki innoitti minua, varallisuudestani tai "uskottavuudestani" huolimatta, tekemään parhaani maani, Suomen paremman tulevaisuuden puolesta. Täältä tulee nyt siis ainakin yksi ääni Pohjois-Pohjanmaalta tähän keskusteluun Paavon uskottavuuden puolesta. Ihan ite ajattelin.

Käyttäjän MirjamiParant1 kuva
Mirjami Parant

Kiviä lentää ja asiantuntemattomat haukkuvat. Parempi olisi, että kukin myrkkyä kylvävä, tutkisi oman pihansa. Useimmiten rikkaruohot löytyät sieltä, missä niitä ei haluta nähdä.

Tässä rohkaisua Paavolle ja joukkueelleen.

Mies matkaan käy
kuin tuuli
ei sadettakaan näy

kuin ihmeen nähtyänsä
tienvarren kansa luuli

Hän onko ihminen nyt lain
kun paikkaan sataan ehtii

vaan tienneet eivät kai
mit' etu Suomen vaatii

on lähdettävä kansan pariin
vaikk' päivä olis sunnuntai

Niin lähtenyt on Paavo
uuteen taisteluun

miss' valta Sipilän
vei kansan konkurssiin

Seitsemän on tähteä
uudella puolueella

yhtä paljon poikia
ol' Jukolan kunnahilla

siks' onkin tärkeää
muistella Kiveä

Jok' arvostelijain julmuuden
joutui kohtaaman

mielensä kestänyt ei
kun syksyisen syntymänsä
joulu kuoloon vei

Ehdotonta onkin tietää,
miks' Paavon tähdet
piiloon jää

Vaan rajoitusten kääntöpuoli
voi tuoda suuren voiton

kun kansa Suomen nähdä saa
turvallisen aamun koiton.

MP

Käyttäjän jrusanen kuva
Jari Rusanen

Suomen vaaliasiat eivät ulkomailla kiinnosta, mutta tässä Paavon tapauksessa kiinnostusta voisi herärä ainakin Dagens Nyheter -lehdessä: Suomen moninkertainen ulkoministeri, Nato- ja eurovastainen kansanedustaja Paavo Väyrynen ja hänen puolueensa - syrjäytetty valtion radion ja TV:n vaaliohjelmista. Ainakin pitäisi kiinnostaa.

Käyttäjän MirjamiParant1 kuva
Mirjami Parant

Ehdottomasti!

Suomi valtiona, kansainvälisesti nähtynä, on erittäin mielenkiintoinen.

Ei vain geopoliittisesti, vaan vahvana kansakuntana, yhteiskunnan kehityksessään onnistuneena ja tieteen sekä taiteen vahvana osaajana.

Tai, tuo yllämainittu on parempi unohtaa. Näin oli.

Ei ole enää.

Viimeisten kahdenkymmenen vuoden aikana, rahaviisautta on ollut paljon, mutta älyllisyyttä tuskin lainkaan.

Kun kaikenmaailman insinöörit pääsevät johtoon, niin tulos on kastastrofaalinen.

Tämän hetken Suomi, on murheellisten laulujen maa.

Siitä ei pääse mihinkään.

Käyttäjän pasikarhunen9 kuva
Pasi Karhunen

"...Nato- ja eurovastainen..."

Unohdit mainita Suomivastaisuuden ja Venäjämyönteisyyden.

Käyttäjän myyrylainen kuva
Jorma Myyryläinen

Jospa Dagens Nyheter saisi vastuullisiksi itseään mainostavat valtatiedonlevitteemme heräämään kun OSCE:n vaalitarkkailijat eivät ole siinä aiemmin onnistuneet.

Käyttäjän SakariJSaarilahti kuva
Sakari Saarilahti

Enpä olisi ikinä uskonut sitä päivää näkeväni, jona Keskustan kunniapuheenjohtaja ja moninkertainen valtioneuvoston jäsen aloittaa vaaliyhteistyön Ilja Janitskinin kanssa...

Väyrysen epätoivon täytyy olla hirvittävää, kun tähän viimeiseenkin oljenkorteen piti takertua. Mielenkiinnolla odottelen, mitä äänestäjät vastaavat Väyryselle.

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala

Nimenomaan tästä on kysymys, mutta tuntuu siltä, että Paavo ei itse tätä lainkaan ymmärrä.

Paavo on tuhonnut uranasa tällaisella menettelyllä, komea on hänen historiansa valtion tehtävissä, mutta nykyään toiminta on hävettävää.

Vallanhimo ei näemmä hellitä, ja kun joutuu sivuraiteelle, sitten sorrutaan häpeällisiin toimiin.

Käyttäjän MirjamiParant1 kuva
Mirjami Parant

Petteri, camoon!

Elämämme on ihmeitä ja ihmisiä.

Toiset tyytyvät hiljaisuuteen, toiset toimivat.

Näin on nytkin.

Olen itsekin ikäni saavuttanut ja tyytyväinen siitä, mutta toimiminen ei lopu kuin kuolemaan.

Käyttäjän MirjamiParant1 kuva
Mirjami Parant

Epätoivo on toivon lähde.

Kaikki, Perussuomalaisten kannatuksen jytkyt tunnistaneet, ovat hyväksyneet aikanaan vastaavanlaiset.

Suomessa on ollut jo pitkään käynnissä vallanjako, jolla yritetään sumuttaa muutosta yrittävät.

Kuuluu valtaan ja pelkoon vallan menetyksestä.

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala

Ei siinä mitään pahaa ole jos on samaa mieltä Ilja Janitskinista kuin Paavo, jos hyväksyy hänet ehdokkaaksi ja jakaa hänen upeat arvonsa, niin silloin on juuri oikeassa puolueessa ja onkin varmasti valintaansa tyytyväinen.

Sitä on kuitenkin kuitenkin turha odottaa, että suuri enemmistö tuollaista hyväksyisi.

Ja siitäkin on turha itkeä, ettei kelpaa enää mihinkään vaalikeskusteluihin tai tentteihin.

Sitä saa mitä tilaa.

Käyttäjän pasikarhunen9 kuva
Pasi Karhunen

"Suomessa on ollut jo pitkään käynnissä vallanjako, jolla yritetään sumuttaa muutosta yrittävät."

Kyllä Paavo on nyt sumuttanut teitä liikkeensä ehdokkaita. Hän haluaa muutosta vain yhteen asiaan. Omaan asemaansa. Ei häntä ole pitkään aikaan kiinnostanut enää mikään muu kuin oma napansa. Sekoilut Kepun ja Kansalaispuolueen kanssa viimeistään osoittivat tämän. Eikä Janitskinin ja Venäjän asiamiesten Luoman ja Koskiniemen ottaminen mukaan ainakaan tätä kuvaa paranna.

Käyttäjän MirjamiParant1 kuva
Mirjami Parant Vastaus kommenttiin #25

Pasi, kiitos!

Meillä kaikilla saattaa olla kiviä kengissä.

Jos kokee tulleensa syrjäytetyksi, tarvitsee revanssin.

Olet varmaankin erinomainen asiantuntija. On hyvä, että pääset ääneen täällä, Paavon blogissa.

Elämä ei ole kuitenkaan, Junnu Vainion sanoin, pelkkää erotiikKaa, se on myös elämää.

Kannattaa joka tapauksessa yrittää päästä samaan, kuin Paavo.

Onnistuisitko?

Käyttäjän pasikarhunen9 kuva
Pasi Karhunen Vastaus kommenttiin #27

Ole hyvä, Mirjami! ;) Kiviä on välillä minunkin kengissä, enkä ole minkään alan asiantuntija. Ihan uutisia ja yhteiskunnallista ja poliittista keskustelua seuraamalla olen päätynyt tekemään oman arvioni Väyrysestä. Hänellä on takanaan pitkä ja ansiokaskin poliittinen ura, en sitä kiistä. Mutta parin viime vuoden tapahtumat ovat ainakin minulle osoittaneet sen mikä Paavo on miehiään: häikäilemätön oman edun tavoittelija.

Käyttäjän MirjamiParant1 kuva
Mirjami Parant Vastaus kommenttiin #32

Tuolta se ulkopuolisten silmin saadaan näyttämään. Todellisuus on kuitenkin toinen.

Palataan asiaan vaalien jälkeen.

Nyt toivotan Sinulle Pasi, oikein mielenkiintoisia, vaalienalusaikoja.

Petri Vekka

Ehdokkaiksi tuomiolla olleita veijareita ja muuta outoa olisi sopinut otsikoksi yhtä hyvin kuin nykyinenkin.
Se että Paavo on ottanut riveihinsä Janitskinin ja Järvenpään kaltaisia törkyä julkaisevia poliittisia nollia on merkki siitä että nyt ollaan heikoilla.
Janitskin ei saanut tuomiotaan siksi että julkitoi ongelmia vaan hyvinpitkälti siksi että julkaisi yhdessä Bäckmanin yms kanssa suoranaisia valheita ja ihmisten identiteettitietoja joita hankkii käsiinsä laittomasti. Janitskinin "suuresta" suosiosta ja äänestäjien aktiivisuudesta kertoo paljon se että hän ei saanut kasaan presidentivaaleihin vaadittavaa kannattajakorttien määrää alkuunkaan eikä reformin riveissä ollessaan 100 korttia osallistuakseen eduskuntavaaleihin. No jälkimmäinen pätee myös Järvenpäähän.
Janitskin ei myöskään ole suorittanut tuomiotaan vaikka tutkintavankeudessa onkin ollut. Tuomio ei näet hänelle ole ensimmäinen eikä edes toinen laatujaan vaan hän on saanut nuuttia aiemminkin. Ihan jo Jussi Ahteen kanssa puuhaillessaan.
Tarinankertoja hän on mutta ei siinäkään kovin kummoinen menestyjä mitä MV.tä olen katsellut. Ja siellähän ko päätoimittaja nyt lyö tambuuria tähtiliikkeen puolesta. Huoh.
Järvenpää on sortunut niin julkisiin herjaamisiin kuin muihinkin sopimattomuuksiin. Kompetenssia tällä viisunikkarilla ei oikein taida olla koska hänen renkutuksensa ovat pitkälti toisen sävellysten uudelleenmuokkaamiseen pohjaavia. Eli onko tuomiot tulleet vain herjaamisesta, sitä en tiedä.
Suomessa on edelleen erittäin hyvä sananvapaus, mutta on myös vastuu sanomisestaan. Nämä sananvapauden alttarilla itseään uhrina esittävät eivät joko piittaa tai ymmärrä näitä asioita.
Nämä NATO ym salaliitot ovat kyllä oma lukunsa. Mutta uskotaanhan litteään maahankin niin miksi ei sitten näihin?
Tuo väite Terve Helsinki- vainosta on hyvin absurdi. Jos se koskee yhtä julkisuudessa ollutta naista niin kyllä hän ihan itse toimillaan hankki itselleen potkut. Ei Hesarin kirjoittelun takia.
Hesari toki toi asioita esiin, mutta JSN.n päätöskin osoitti uutisoinnin oikeaksi.
http://www.jsn.fi/paatokset/6538-sl-17/
Paavo olisi jo voinut poistua kehästä pystypäin. Mutta sen sijaan Paavo haluaa poistua lyötynä ja pilkattuna häviäjänä.
Kaikesta huolimatta vaalionnea myös Paavolle.

Käyttäjän KimmoMoilanen1 kuva
Kimmo Moilanen

Kimmo Moilanen Toivottavasti saadaan äänemme kuuluviin ja pystymme vaikuttamaan siihen, että tämä syrjivä mielivalta saadaan loppumaan. Me olemme viimeisiä patriootteja, yhdessä muutaman muun pienpuolueen kanssa, jotka vastustamme EU:ta ja sen seurauksena voimistuvaa diktatuurista järjestelmää. Diktatuurille on ominaista poliittisen opposition tukahduttaminen sekä sananvapauden ja muiden perinteisten demokraattisten vapauksien rajoittaminen kertoo wikipedia..https://fi.wikipedia.org/wiki/Diktatuuri.

Käyttäjän KaustiRantalainen kuva
Kausti Rantalainen

Kiitos Paavo johdonmukaisuudesta.

Olette käyttänyt ja käytätte kaikki mahdolliset keinot, jotta poliittinen uranne jatkuisi.

Ette ole takinkääntäjä, ettekä lupausten rikkoja. Tämä siten, että olette toimineet aina omien tarkoitusperieenne mukaan. Koska olette lojaali vain itsellenne, niin silloin voi takki kääntyä tuulien mukaan mitään haittaamatta, eikä lupausten rikkomisella ole väliä, sillä sen mitä itselleen lupaa, voi tarpeen vaatiessa muuttaa.

Voin toki olla väärässä ja teillä on paras visio siitä, millainen Suomen ja maailman tulisi olla ja millä realistisilla tavoilla visio voidaan saavuttaa.

Ottamalla toimintaan mukaan henkilön, kuka on aiheuttanut useille ihmisille suurta ja konkreettista mielipahaa, annatte itsestänne kuvan ihmishirviöstä, joka tukee diktaattorimaiden käyttämiä keinoja ihmisten poliittiseen painostamiseen.

Käyttäjän KimmoMoilanen1 kuva
Kimmo Moilanen

Viitaten minun kirjoitukseen, niin meillä taitaa olla eri näkemys diktatuurista..

Käyttäjän esalehtinen kuva
Esa Lehtinen

Väyrynen erehtyy. Tähtiliikkeessä ei kiinnosta edes Ilja Janitskin.

Jukka Ryhänen

Joskus sitä miettii että eikö aikuisilla ihmisillä tosiaan ole muuta tekemistä kuin päivät pitkät käyttää läpinäkyvään hurskasteluun johon eivät oikeasti itsekään usko.

Voiko juuri pöljempää missiota elämässä olla? Valehdella itselleen ja muille.

Muuten mitä tulee Mauno Saareen joka Paavo erinomaisessa blogissa mainitaan, oli Mauno Saari myös Uuden Suomen päätoimittaja.

W-pedian mukaan "Saari on ollut toimittajana Helsingin Sanomissa ja päätoimittajana Iltaset-lehdessä, Suomen Kuvalehdessä, Iltalehdessä ja Uudessa Suomessa."

En tiedä miten hurskastelijat ja itsepettäjät kokevat mutta kun luin Saaren blogia tuntui kuin olisi astunut toiseen maailmaan. Siihen missä toimittajat puhuvat totta ja etsivät oikeita epäkohtia ja tuovat niitä esiin. Varsinkin se miten Saari arvostelee nykymediaa on aivan loistavaa. Moninkertainen päätoimittaja tietää kyllä miten asiat ovat.

Saaren ammattitaito ja kirjoitustapa vetää lukijan nöyräksi. Miten joku pystyy sanomaan niin terävän selkeästi, viiltävän yksinkertaisesti.

Ei sellaiseen pysty enää monikaan nykytoimittajista.

Käyttäjän heikkironkko kuva
Heikki Rönkkö

Kaikki tulee julki ihmisten maailmassa

Seppo Kääriäistä MTV3:lla haastatteli aamulla Vesa Kallionpää, jolla on kiinteä suhde Maarit Feldt-Rantaan joka pyrki sdp:n presidenttiehdokkaaksi "koska hän on kaivattu tarina". Olin näet kirjoittanut kirjan "Rooma opettaa" omana tarinana.

Suuren säätäjän voi löytää ajatushautomosta joka levittää magmaa suomenkielisten kynään. Eläessäni vuosikausia apumiehenä raksoilla minut vietiin kerran 2006 käymään kaksiossa Ullanlinnassa ilman asiallista syytä, ellei sellaiseksi lueta ovikylttiä: Ehrnrooth. Julkisuuden hellimä Mikael, kreikankieltä "niinkuin Jumala" voi tietää enemmän.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset