Paavo Väyrynen www.paavovayrynen.fi

Vuokko pääsi kotiin, kampanja loppusuoralla

Elämä ja politiikka sujuvat nyt suunnitelmien mukaan.

Vuokko pääsi eilen kotiin sairaalasta. Lääketiede on ihmeellistä. Myelooma-hoidot onnistuivat.

Huhtikuun lopulla Vuokolle palautettiin häneltä helmikuussa kerätyt omat kantasolut. Edessä on kuntoutuminen, jonka jälkeen hänen terveydentilansa ilmeisesti palautuu lähes ennalleen.

Vuokon sairaus on rajoittanut kampanjointiani eurovaaleissa. Olen pystynyt kuitenkin järjestämään ainakin yhden vaalitilaisuuden kaikkiin vaalipiireihin.

Vuokon kotiuduttua olen yöt kotona. Jäljellä olevina kolmena kampanjapäivänä muut perheenjäsenet ovat Vuokon tukena.

Tänään tapaan äänestäjiä Oulun Rotuaarilla, Kemin sisäsatamassa ja Rovaniemen Lordi-aukiolla. Ensi perjantaina vuorossa ovat Mikkeli, Lappeenranta, Kouvola ja Lahti. Lauantaina kampanjoin pääkaupunkiseudulla.

Kampanjoinnissa käytän jälleen videoita. Tähti-TV:n välityksellä on mahdollista saada tietää muun muassa, olenko aina oikeassa, mikä minua harmittaa ja mikä on ilonaiheeni.(TähtiTV)

Vastauksen viimeiseen kysymykseen voin paljastaa tässä: minulla on eurovaaleissa sama numero kuin viisi vuotta sitten, 210.

Kun viestinikin on entinen, voin käyttää samoja TV-mainoksia. (TähtiTV) Koko maassa esitetään mainosta, jossa sanon: ”Äänestä itsenäisen Suomen puolesta”. Pohjois-Suomessa kehotan: ”Äänestä pohjoisen puolesta”.

Eurovaalien jälkeen minulla on runsaasti aikaa tukea Vuokon kuntoutumista.

Jos tulen valituksi Euroopan parlamenttiin, työt alkavat vasta heinäkuun alussa. Ennakkovalmistautumista ei kovin paljon tarvita, kun olen ollut Euroopan parlamentissa yli 16 vuotta ja kun päätin viimeisen kauteni vasta vajaa vuosi sitten.

Ensimmäiset kauteni Euroopan parlamentissa olivat vaikeita sen vuoksi, että  meneillään oli voimakas hallitsemattoman globalisaation ja ylikansallisen yhdentymisen kausi. Viime kaudella tämä aikakausi alkoi tulla tiensä päähän ja nyt se on päättynyt.

Nyt on mahdollista toteuttaa uudistuksia, joiden puolesta olen kaiken aikaa ponnistellut. Alamme siirtyä kohti itsenäisten kansakuntien Eurooppaa ja maailmaa. Tähän työhön haluan päästä mukaan. Puolustamaan Suomen itsenäisyyttä ja puolueettomuutta, ajamaan Suomen kansallisia etuja ja toteuttamaan kestävää ihmiskuntapolitiikkaa.

 

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

5Suosittele

5 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (4 kommenttia)

Käyttäjän RitvaPuolakka kuva
Ritva Puolakka

Hienoa, että Vuokolla ja teillä on hyvin asiat. Paljon onnea ja menestystä vaaleihin!:)

Timo Heikkila

Onnea vaan matkaan ja kaikkea hyvää! Inhorealistista on kuitenkin ehkä olettaa, että vaalien jälkeen on aikaa enemmänkin.. Toisaalta pitkä päivätyö on jo tehty; voi rauhoittua kotikonnuille! - (Tämä ei millään pahalla) ..hyviä eläkeläispäiviä..!

Käyttäjän HelenaSolin kuva
Helena Solin

Muistamme ja ajattelemme kaikki varmasti Vuokkoa lämmöllä ja myötäelämme tässäkin.
Hän on suomalaisen politiikan suuria sankareita .
Vuokon tarina on kertomisen arvoinen.
Saattaa ylittää Tellervo Koiviston salaisessa voimassaan.

Käyttäjän AriTero kuva
Ari Tero

Paavo. Unohdaa politiikka, nauti jokaisesta hetkestä Vuokon läheisyydestä.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset