Paavo Väyrynen www.paavovayrynen.fi

Kaikki blogit puheenaiheesta Aleksandr Litvinenko

Koulutus ilman tietoa ei Venäjälläkään takaa kansan sivistystä

Esimerkki: Vaikka Venäjän kansa on koulutettua ja teoriassa jopa hyvinkin sivistynyttä, se on ollut ilmeisesti tiedotuspimennossa ja propagandan vietävissä niin kauan, että erehtyi valitsemaan johtajakseen taas kerran sotahullun, ja lisäksi tiettävästi ainakin suhteellisen luotettavina pidettyjen venäläisten tiedustelulähteiden mukaan (Litvinenko et al.) muinkin tavoin perverssin stalinilaisführerin

Ukrainalaiset varautuvat venäläisvankien polonium-myrkytyksen varalta

Ukrainalaiset varautuvat mahdollisuuteen, että venäläiset kenties yrittävät surmata kaksi venäläistä sotavankia myrkyttämällä heidät samalla tavalla kuin entisen agentin, Aleksandr Litvinenkon Englannissa. Sairaalassa, jossa venäläiset vangit saavat hoitoa, kaikki heidän kanssaan tekemisissä olevat tarkastetaan säteilymittareilla.

Kaikki poliittiset murhat Venäjällä eivät jää selvittämättä

Länsimaiden mediassa toistetaan usein mantraa Venäjän poliittisten murhien ratkaisemattomuudesta. Moni niistä on kuitenkin ratkennut joko osittain tai kokonaan.

Palkkamurhien tilaajat jäävät usein pimentoon, mutta aivan yhtä usein toimeenpanijat on saatu kiinni ja tuomittu istumaan pitkiä vankeustuomioita. Tekijöiden perusteella voi aina päätellä jotain myös tilaajista.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä