Paavo Väyrynen www.paavovayrynen.fi

Kaikki blogit puheenaiheesta EVM Kreikan tukeminen

Suomi intiaanina - viekö EVM maat ja mannut?

Aluksi tunnustus: olen lapsena harjoittanut kulttuurista appropriaatiota ts. leikkinyt inkkaria ja länkkäriä. Tunsin jotenkin intiaaneja kohtaan sympatioita – niiltä vietiin maat pois ja ne suljettiin reservaatteihin.

Samanlainen intiaani-olo tuli mieleen kun lueskelin Jan Hurrin hyviä artikkeleita Euroopan vakausmekanismin (EVM) muuttamisesta Euroopan valuuttaunioniksi (EVR, https://www.is.fi/taloussanomat/porssiuutiset/art-2000006003105.html).

Euroopan vakausmekanismi (EVM) kelpaa nyt kahdelle hallituspuolueelle

Poliittisen muistin sanotaan olevan äänestäjillä lyhyt. Viime päivinä on  kohistu perussuomalaisten tulossa Kreikan kolmannen tukipaketin taakse , vaikka he ennen vaaleja  ja vuonna 2011 vastustivat Kreikan minkäänlaista tukemista.

Nyt tilanne on toinen sanoo puheenjohtaja Timo Soini, koska Suomi on mukana Euroopan vakausmekanismissa  EVM:ssä. Myös keskustassa on peiliin katsomisen paikka.

Avautumista ja vähän infoakin

Kansalle ne pelastusrahat 

  Miten on mahdollista, että kansan verorahat lähetetään EU:n jäsenmaiden yksityisille pankeille, kun yhteiskuntamme omat peruspalvelut ovat terävän leikkuuveitsen alla?

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä