Paavo Väyrynen www.paavovayrynen.fi

Informaatiosota

Ilmatilan täydellinen hallinta

Nyt näyttäisi siltä, että olemme saavuttamaisillamme ilmatilan täydellisen hallinnan. Kaikki suosituimmat kirjoitukset Puheenvuorossa käsittelevät perussuomalaisia tai ovat edustajiemme kirjoittamia. Karusellissa on vielä enemmistö muista aiheista olevia kirjoituksia.

Kyllä tässä Tossavaisen Reijoa pitää kiitellä.

Etten tunkisi listalle, tämä kirjoitukseni ei näy suoraan etusivulla.

Vastine Ilta-Sanomien Arja Paanasen artikkeliin

Ilta-Sanomien erikoistoimittaja Arja Paananen kirjoitti 13.12.2018 artikkelissaan ”IS kävi läpi Venäjän suurlähettilään kohupuheen – ”Me emme uhkaa ketään” ja 23 muuta vääristeltyä väitettä” Venäjän suurlähettiläs Pavel Kuznetsovin esittäneen 24 väittämää, jotka ovat valheellisia tai vääristeltyjä. Artikkelissa on useita kohtia, jotka eivät kestä päivänvaloa, sillä ne eivät ensinkään osoita eriteltyjä siteerauksia valheellisiksi tai vääriksi. Päinvastoin, vastaväittämien joukossa on siteeraukset todeksi vahvistavia kommentteja.

Miksi media pelaa syyllistämisen peliä?

Suomea kohtasi joltain ilmansuunnalta, ellei peräti suursotaharjoituksen taholta häirintä, jonka syylliseksi media saa nopeasti Venäjän – ainakin Yle ja HS kirjoittivat syylliseksi Venäjän –

Hyvät, pahat ja media

Ajatellaanpa karkea ja yksinkertaistava jako, jossa on puhdas propaganda ja toisaalta ideaali rehellinen media. Huolimatta maailman kulloisestakin tilanteesta, tämä ideaali media säilyttää objektiivisen luonteensa ja kykynsä tarkastella maailmaa yrittämättä sitä muovata ainakaan ohi omien julkilausuttujen periaatteidensa. 

 

Erillishakaristi

Minkälaisen kuvan oheiset sotilaat marssimassa hakaristilipun alla tahtomattaankin välittävät Suomen ulkopuolelle, jossa ei tunneta Suomen ilmavoimien historiallista selitystä hakaristin käytölle?

Puna-trollien marssiopas Suomeen

Sotien 1939-44 tavoitteena oli valloittaa Suomi. Informaatiosodan tavoite on saada Suomi lopullisesti alistettua Venäjän hallintaan. Staliniltahan jäi homma kesken!

* Mitä enemmän saamme sumutettua sitä vaikeampaa on Suomen tehdä kovia päätöksiä. Pyrittävä  halvaannuttamaan valtionjohdon  päätöksentekokyky.


* Kahden sodan ja vuosikymmenien pelottelun ansiosta suomalaiset antavat periksi. Jos muu ei auta kuten Natoasiassa, atomipommilla uhkaaminen aina  tepsii.

Jos Venäjä voittaa infosodan

Venäjän ystävät käyvät yötäpäivää kiivasta informaatiosotaa  Suomea vastaan. Me harvaluisat isänmaalliset olemme pahasti tappiolla. Nyt on aiheellista kysyä mitä tapahtuu kun suomalaisten enemmistö on tullut Venäjä-mieliseksi?

* Erotaan EU:sta, kauppasopimukset uusiksi. Silloin saavutamme riippumattomuuden lännen kauppa- ja muista  fasistisista järjestöistä. Voimme liittyä demokraattiseen Euraasian Unioniin.

Länsi käy jo asemoitumissotaa idän kanssa

Ei vielä pommein, raketein eikä toivottavasti ”ikinä” ydinasein. Pelkästään lännen ikonilla Yhdysvalloilla on noin 7 000 ydinkärkeä ja meidän vierusvaltiolla – 1 300 kilometrin maarajamme takana Venäjällä - suunnilleen sama määrä – noin 7 000 ydinkärkeä. Nyt käydään jo kauppasotaa ja talousvirtojen vaikuttavuussotaa – erityisesti Kiinan ja USA:n kesken --- Noilla ydinkärkimäärillä tuhotaan käytännössä ihmiskunnan elinmahdollisuudet!

 

Voiton päivän häpeä

Onneksi suurin osa evakoista ja melkein kaikki sotaveteraanit ovat jo kuolleet. He eivät joudu kokemaan sitä lopullista häpeää että viholliset marssivat keskellä Helsinkiä Voiton päivänä 9.5.2018  pilkaten meitä hävinneitä.

Minä aion mennä ottamaan vastaan sen häpeän ja pilkan, olenhan voitettu fasisti jonka kotiseutu on "vapautettu" meistä fasistisista karjalaisista.

RuFi järjestää Puna-armeijan Kuolemattoman rykmentin voitonmarssin Finlandiatalolta lähtien klo 16.30. Määränpäänä on Kulttuuritalo jossa voitonjuhlat 17.30-19.30.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä