*

Paavo Väyrynen www.paavovayrynen.fi

Kaikki blogit puheenaiheesta Itsenäisyysmies

Itsenäisyyttä kohden – uuden vuosisadan alku

Suomi saa uuden presidentin ensi vuonna 2018 – vaikka mielipidetiedustelut sanoisivat mitä tahansa. Nykyisessä ei ole mitään vikaa, on hoitanut asiansa paremmin EU-näkökulmasta kuin toiset EU-valtiojohtajat. Istuva presidentti Sauli Niinistö nauttii suurta suosiota – se on varmaa.

 

Ulkopolitiikan asiantuntija Paavo Väyrynen on oikeassa*

Nyt käydään hiljaista jaksoa tuleviin presidentinvaaleihimme 2018. Keskustelua on, mutta ydinaiheita vältellään – istuvan presidentin vastaehdokkaat eivät uskalla ottaa esille kansakunnalle tärkeitä asiakohtia – pelätään Sauli Niinistön jyräävän tietämyksellään.

 

Tämän vuoksi presidentinvaalikampanjointia kansan toivomalla tavalla ei ole. Vaaleihin on saatava sisältöä, voimaa ja ravistelua – Suomen toiseksi kokenein ulkopolitiikan asiantuntija – Paavo Väyrynen mukaan vaaleihin. 

Kaataako Paavo Väyrynen Timo Soinin?

 

PS puolueen puheenjohtaja ja nykyinen ulkoministeri Timo Soini kehui mediassa, ettei Paavo Väyrynen ole uhka perussuomalaisille - oli tai ei, niin Väyrysen ulkoasianhoitokokemus on valtavasti suurempi kuin Soinilla. Väyrynen on enää ainoa vaikuttaja poliitikoista, joka haluaa markan takaisin - vaikka kelluvana.

Väyrynen kantaa lisäksi salaperäisesti pitkäaikaisimman presidenttime salaperäistä perintöä - Soinikin ihailee kuullun mukaan Kekkosen mentaliteettia ja tuon aikaista voimaa.

 

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä