*

Paavo Väyrynen www.paavovayrynen.fi

Kaikki blogit puheenaiheesta Leipäjonot. köyhyys

Kaikille jotka ovat huolissaan Suomesta.

Mitä jää jäljelle, kun ihmiset eivät uskalla ilmaista omia mielipiteitään, koska pelkäävät mitä muut ihmiset heistä ajattelevat.

Oi, Suomi katso kuinka hallitus kaapii köyhän viimeisenkin murenan!


100 vuotta täyttäneen Suomen kunniaksi olemme saaneet todistaa itsenäisen Suomen historian vihamielisintä hallitusta maan omia vähäosaisia kohtaan! Koskaan en ole tuntenut niin suurta häpeää maan hallituksen puolesta mitä olen tällä viikolla tuntenut. Koskaan en ole nähnyt maamme hallitusta yhtä kylmänä ja välinpitämättömänä ja suorastaan ilkkuvan vihamielisenä maan omia vähäosaisia kohtaan mitä olen viimeaikoina saanut todistaa.

Leipäjonot

Paska puhetta.  Ei Suomessa ole köyhyyttä, leipäjonoja.  Laiskoja pummilla eläviä kansalaisia ovat valittajat.  Onhan maallamme varaa ottaa  "pakolaisia" trooppisilta alueilta,  hiilijalanjäljistään  huolettomia   sosiaaliturvamme piiriin alkuasukkaidemme oikeuksin igluihimme asustelemaan.

 

Vielä ei minua vituta,  mutta pattiin ottaa.

Emme hyväksy leipäjonoja - vai hyväksymmekö sittenkin?

Emme hyväksy leipäjonoja, vai hyväksymmekö sittenkin?

Jos kysymme satunnaiselta lähimmäiseltä, mitä asioita hänelle tulee mieleen leipäjonoista, vastaukset ovat usein seuraavanlaisia:  1) on hyvä, että ylijäämäruokaa ei heitetä roskiin  2) leipäjono on ihmisille sosiaalinen tapaamispaikka  3) hyvä, että ihmiset haluavat auttaa toisia  4) leipäjonoissa käy myös väärinkäyttäjiä, jotka voisivat ostaa ruokansa  5) ihmiset hamstraavat jonoissa ruokaa pakastimiinsa.

Köyhiä leimaamalla edistetään julkisen vallan tavoitteita

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä