Paavo Väyrynen www.paavovayrynen.fi

Kaikki blogit puheenaiheesta Päättäminen

Miksi käydä yhdistyksen kokouksessa?

Melkoisen yleinen ongelma eri yhdistyksissä tahtoo olla se, että jäsenet eivät saavu yhdistyksen kokouksiin. Näitä kokouksia ovat yleensä sääntöjen mukaan kevätkokous sekä syyskokous. Syyskokouksessa esimerkiksi valitaan tulevalle vuodelle hallitus, päätetään toimintasuunnitelma ja talousarvio sekä jäsenmaksu. Nimetään toiminnantarkastaja sekä vara sellainen.

Ivan tietää mitä ministerit ovat.

Kirjoittelen Moskovaan joskus insinöörin Ivan U:lle, joka tahtoi naamakaverikseni hauskalla viestillä. Hän oli Suomen politiikkaa googlannut wikistä. Nyt kyseli, mitä ne ”siniset” ovat, kun heillä on viisi ministeriäkin.

 

Vastasin, että ovat yhden prosentin kannatuksella siellä, kun ”Kuulumme länteen”, kuten rakastettu ja jumaloitu presidenttimme hokee.

Perussuomalaiset on yhtäkuin Timo Soini

Suomen uusi hallitus on istunut nyt runsaat kolme kuukautta. Nyt uudessa hallituksessa ovat mukana ensimmäistä kertaa myös perussuomalaiset. Perussuomalaisten hallitustietä seuratessa on tullut selkeästi esiin se, ettei puolueessa mikään päätöksentekojärjestelmän osalta ole muuttunut. Päätöksiä tai kannanottoja mistään asiasta ei synny, ellei Timo Soini ole tavoitettavissa.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä