Paavo Väyrynen www.paavovayrynen.fi

Kaikki blogit puheenaiheesta Svoboda

Svoboda vaalien häviäjä Ukrainassa!

      Bekmannit ovat ihan Ukrainan kriisin alkumetreiltä asti toitottaneet kuinka natsistiset ja fasistiset liikkeet riehuvat Maidanilla ja koko länsimielisessä Ukrainassa. Koska ei ole ollut mitään luotettavaa tietoa ovat Bekmannit voineet levittää valheellista propagandaansa pitkin somea.

Ei hätää, ne on meidän fasisteja

Kun Kievin kaupungintalo vallattiin asein ja Molotovin cocktailein, ensimmäinen asia minkä Euromaidanin katutaistelijat tunsivat tärkeimmäksi asialistalla, oli lippujen ja symbolien ripustaminen kaupungintalon salin seinille.

EU antoi Suomelle luvan jatkaa ministeritapaamisia Venäjän kanssa

EU antoi Suomelle luvan jatkaa ministeritapaamisia Venäjän kanssa

*

Sarjassamme kummallisia uutisia:

Ukrainan aseistautuneet ryhmät käyttää ihmiskilpeä

Lännen media salaa,  eikä pysty kertomaan sitä tosiasiaa, että Ukrainan mellakoiden takana ovat aseistetut rymät.

Samoin se jättää kertomatta keitä nämä väkivaltaiset ryhmät ovat, ja mitkä ovat niiden aatteet ja pyrkimykset?

EU:n poliittinen eliitti suhtautuu asiaan, niin kuin kysymyksessä olisi sota sen arvoja vastaan ja että mielenosoittajat ja aseistetut ryhmät edustavat Euroopan arvoja?

Ukrainaa odottaa sissisota ja sosiaalinen rappio?!

Eräs Kiovan Itsenäisen Työvänliiton edustaja arvioi, että Ukrainalla on kolme tulevaisuuden visiota/ vaihtoehtoa.

Ensimmäisenä ja hyvin todennäköisenä on se, että mellakoitsijoiden puolueaseellinen siipi alkaa käymään sissisotaa, sen jälkeen kun armeija on tukahduttanut Kiovan mielenosoitukset. Svobodo puolueella on koko maan laajuinen organisaatio, jonka yhteydessä toimii "Oikea sektori" puolisotilaallinen armeija, joka ryhtyy käymään sissisotaan IRA Pohjois-Irlannin tapaan valtikoneistoa ja armeijaa vastaan.

Ukrainan vallankaappausta suunniteltu pitkään. Euroopan johtajat mukana?

Ukrainan tiedustelupalvelu on saanut selville, että oppisitiovoimat ovat suunnitelleet pitkään vallankaappausta. Mukana ovat olleet kaduilla mellakoivat puolueet etunenässä Svoboda ja Isku-puolueet.

Herääkin kysymys, että ovatko Eurojohtajat olleet mukana myöskin vallankaappaussuunnitelmissa?Svobodalla on ollut kiinteät suhteet mm. Kreikan,Italian, Espanjan ja Ranskan oikeistoilaisiin puolueisiin.

Isku-puolueen johtaja Klitscko on asunut ja nyrkkeillyt Saksassa. Mielenosoituksiin on ottanut osaa mm. Saksan ulkoministeri sekä Euroopan oikeistolaiset johtajat.

EU tukee fasismin nousua Ukrainassa

Ukrainan mellakoiden johdossa on avoimen fasistinen Svoboda puolue, jota ovat käyneet tapaamassa mm. Saksan ulkoministeri sekä useat äärioikeistolaiset puolueet Euroopasta.

Toisin kuin muut populistiset puolueet Euroopassa Svoboda haluaa Ukarainen liitettävän EU:iin, koska puolue vihaa avoimesti juutalaisia ja venäläisiä. Samoin puolueen säännöt kieltävät yhdistyksiä ottamasta jäseniksi ateisteja ja kommunisteja.

Puolue sai viimeksi 2012 pidetyissä parlamenttivaaleissa 10%:a äänistä ja 37 parlamenttipaikkaa. Länsi-Ukrainan joissain alueilla puolueen kannataus oli yli 40%.a.

EU masinoi mielenosoituksia Ukrainassa -persut kusi sukassa.

EU:n painostuksen ja akitoinnin seurauksena Ukraina on saatu sekaannuksen valtaan. Mielenosoittajat vaativat kaduilla sopimusta EU:n kanssa, vaikka siitä ei kansalaisille olisi juurikaan hyötyä. Sopimus romuttaisi mm. Itään suuntautuvan teollisuuden ja samalla veisi satojatuhansia työpaikkoja. 

Mielenosoitusten kärjessä on äärikoikeistolainen Svoboda (Vapaus) puolue, joka on tullut tunnetuksi venäläis- ja juutalaisvastaisuudesta. Hämmästystä herättää se, että Euroopassa tälläinen puolue yleensä vastustaa yhdentyvää Eurooppaa.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä