Paavo Väyrynen www.paavovayrynen.fi

Kaikki blogit puheenaiheesta Varapuhemies

Onneksi olkoon Anneli!

Anneli Jäätteenmäki valittiin keskiviikkona Euroopan parlamentin varapuhemieheksi.

Kun Olli Rehn oli ilmoittanut luopuvansa jäsenyydestään Euroopan parlamentissa, Keskustan valtuuskunta järjestäytyi uudelleen. Sovimme, että esitämme Anneli Jäätteenmäkeä parlamentin varapuhemieheksi. Minut valittiin valtuuskunnan puheenjohtajaksi ja myös sen edustajaksi puoluehallituksessa ja puoluehallituksen työvaliokunnassa.

Eduskunnan varapuhemies Joutsenlahti sikaili - persut hurraavat

Perussuomalaisista on kivaa itkeä kaiken kritiikin yhteydessä kuinka heitä taas sorrettiin ja toisaalta heti tilaisuuden tullen sikailla pahemmin kuin kukaan arvostelemansa. Tänään Eduskunnan puhemienenä toiminut Anssi Joutsenlahti (ps.) katkaisi kansanedustaja Timo Heinosen (kok.) puheen vain koska ennakoi ulkopoliittisen sävyn olevan jotain Kekkosen ajasta ja linjasta poikkeavaa. Joutsenlahti syyllistyi virheeseen hoitaessaan tehtäviään ja asia varmasti tulee vielä käsittelyyn.

Maanpuolustuskurssia isännöimässä

Sain isännöidä 209:nnen maanpuolustuskurssin 50 kurssilaisen illallista puhemiehen edustustiloissa. Vieraat tutustuivat ennen illallista eduskuntaan ja kuulivat pääsihteerin, ulkoasiain-, puolustus,- ja valtiovarainvaliokuntien selostukset ja kävivät vielä tutustumassa istuntoon, jossa juuri käsiteltiin rintamasotilaseläkelain muuttamista.

Tosi mielenkiintoinen illanvietto, varsinkin jälkilöylyt, joissa pääsihteeri Seppo Tiitinen

3.2.2014: Pitkien valtiopäivien varapuhemieheksi

Voisiko nyt sanoa, että olen väsynyt, mutta onnellinen.

 

Ennen klo kuutta aamulla lähtö kotoa. Jo edellisenä päivänä vuoden ensimmäisen hiihtolenkin jälkeen olin puolikuolleena: liian pitkä lenkki heti alkuunsa, liian kova vauhti niin kauan kuin yleensä jaksoin sitä ylläpitää.

 

Joululaulutilaisuus eduskunnassa

Pitää yhtyä Siionin virren tuntoihin joulusta, kun tänään aamulla saimme olla koolla eduskunnan valtiosalissa raamatturyhmän järjestämässä joululaulutilaisuudessa: "Rakkaamme, Jeesus-lapsi, iloitsemme, kun suloisuuttasi näin katselemme, vaan kyynel pyrkii hiljaa luomen alta vuotamaan juroltakin katsojalta." Mutta ei se ole mikään häpeä, vaikka raavaalle miehellekin nousisi pala kurkkuun ja kyynel silmäkulmaan.  Sain esittää varapuhemiehen tervehdyksen kokoontuneelle runsaslukuiselle ed

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä